Skip to main content
Blog

Üdítő ajánlatok a Shopping EB-n

Péntektől új, szuper ajánlatok közül válogathatsz a Fashion Trend Centerben, a Shopping EB akció keretein belül. Egy kis vásárlás téged is felfrissít a kánikulában!

 

A férfiak szívét most a foci dobogtatja meg, de szerencsére nekünk, lányoknak sem kell kimaradnunk ez idő alatt a kellemes meglepetésekből: a foci EB-vel egyidőben zajlik a Fashion Trend Centerben a Shopping EB, ahol szuper kedvezmények és nyeremények is várnak ránk!

 

Minden héten más és más akciókra csaphatsz le. Péntektől a következő üzletekben és szolgáltatóknál várnak rád kedvezmények:

 

Mit kell tenned a kedvezményekért?

Ahogyan a foci EB meccseire, úgy a Shopping EB-re is szükséges személyenként egy belépőjegy. Ehhez könnyedén hozzájuthatsz: erről a linkről ingyenesen letöltheted. Ezzel jogosulttá vált a kedvezménytábla szerinti, heti kedvezményekre.

 

Mit kell tenned, hogy nyerhess?

A 10-50 százalékos akciók mellett szuper nyereményjáték is vár: minden héten egy 10.000 Ft-os vásárlási utalvány talál gazdára!

 

Szeretnéd megnyerni? Akkor a következő a teendőd:

  1. Kövesd a Fashion Trend Center Facebook/Instagram oldalát.
  2. Keresd meg “Shopping EB” felirattal ellátott posztot, és lájkold be.
  3. Facebookon oszd is meg a posztot ismerőseidnek!
  4. Válaszolj helyesen a nyereményjáték poszt kérdésére.

 

Te mire vágysz?

Már csak azt kell eldöntened, a heti programtáblából mivel kényezteted magad először. Beugrasz egy frissítő arckezelésre, a kiegészítőidet cseréled le, vagy néhány lenge ruhával készülsz fel a további forró nyári napokra?

Via Nicoletta

Optowit Optika

Pippi by Papp Ildi

Manon

Majidi Tapéta

M&D Premium Skincare Referencia Kozmetika

 

Vagy már a nyaralásodra készülve shoppingolnál egy kicsit, esetleg beújítanál néhány társasjátékot a barátokkal tervezett nyári estékre?

Gyerekajándék

 

Xoxo Fashion

TR Moda

 

Bármit is szeretnél, most garantáltan érdemes a Fashion Trend Centerbe betérni – a Shopping EB üdítő kedvezményekkel vár! https://fashiontrendcenter.hu/shopping-eb-2021/

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.