Skip to main content
Blog

Benti edzés: szuper mozgásformák mindenkinek

Az igazi ősz beköszöntével az edzés módja is megváltozik: itt az ideje a szabadból a belső terekbe vinni. Ez sokaknál motivációcsökkenéssel járhat, hiszen kinek van kedve egy szürke edzőteremben mozogni? Vagy a futópad monoton zúgását hallgatva róni a kilométereket? Ha te is azt gondolod, hogy az őszi-téli edzést ennyivel kell kipipálnod, akkor hadd mutassunk néhány lehetőséget, amelyekkel a benti edzés minden eddiginél szórakoztatóbb lehet.

Falmászás kicsiknek és nagyoknak

Olyan sportot keresel, amiért tested-lelked hálás lesz, és egy percig sem unalmas? Akkor gyere el a Spider Falmászó Központba, ahol egyrészt egy hatalmas köteles falon (32 falszakaszon, közel 100 színnel jelölt úton) tudsz mászni, másrészt egy boulder egységet is kipróbálhatsz. Akkor sem kell semmitől tartanod, ha teljesen kezdő vagy, itt mindenre megtanítanak!

edzés

Fotó: Pexels

A falmászás mint edzés akkor is szuper választás, ha a gyermekeddel keresnél közös hobbit. (Gyerek boulder falat is kialakítottak). Ha pedig a mászás után még átmozgatnád magad egy kis jógával, gerinctornával, vezetett nyújtással vagy más mozgással, a Funkcionális teremben tartott csoportos órákon erre is van lehetőséged.

Benti edzés: az álomalak a BODYBOX-ban születik

Ha összekötnéd a kellemest a hasznossal, vagyis úgy járnál el mozogni, hogy közben a lehető legmagasabb fokozatra állítod a zsírégetést, a narancsbőr elleni harcot és a tested regenerációját, akkor a BODYBOX-ban a helyed. Legkorszerűbb gépeikkel nincs lehetetlen!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BodyBox Private Fitness Studio (@bodybox_eu) által megosztott bejegyzés

5 különböző infrás és vákuumos alakformáló gépük segítségével, 3 különböző edzettségi szinten, 4 teljesen eltérő mozgásformával akár 65%-al hatékonyabban érheted el a céljaidat. Ezt már tényleg érdemes kipróbálni!

Gyere el hozzánk a Fashion Trend Centerbe, és próbáld ki azt a mozgásformát, ami a legközelebb áll hozzád. Így a közelgő téli időszakban már meglesz az edzésrutinod, amit tavasszal sem kell feladni, legfeljebb csak kiegészíteni egy kis szabadtéri sporttal.

Főkép: Pexels

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.