Bármilyen mesehősök hódítanak is épp a képzelet világában, biztosak lehetünk benne, hogy a Gyerekajándék palettáján is viszontláthatjuk őket. A Minions, a Star Wars vagy épp a Jégvarázs főhősei a kulacsoktól kezdve, a játékokon át az írószerekig bármin megörvendeztetik a gyerekeket, miközben a termékek természetesen praktikus és örömteli pillanatokat csempésznek a családok életébe.

Akár a Fashion Trend Center falai között, akár webshopunkban válogatsz a Gyerekajándék üzlet kínálatából, problémát legfeljebb a bőséges repertoár jelenthet. Szakértelmünkkel és szülői tapasztalatainkkal segítünk megtalálni a legideálisabb ajándékot, iskolakezdő csomagot, dekorációs tárgyat vagy egyéb használati cikket.
Kínálatunk márka, motívum, és funkció szempontjából igen gazdag. A polcokon többek között Disney, Fisher Price, LEGO és Simba termékcsaládhoz tartozó lány-, fiú- és bébijátékok sorakoznak: például készségfejlesztő játékok, társasjátékok, ágyneműhuzatok, takarók, étkészletek, fali- és karórák, puha és kemény-fedelű bőröndök, hátizsákok, kulacsok, esernyők, esőkabátok, iskolaszerek (füzetek, címkék, tolltartók, ceruzák), esernyők, és napszemüvegek. Amit csak elképzelhet egy gyermek, az itt megtalálható: a felkapott sztárok és a klasszikus figurák is, tehát Mickey és Minnie megbízható egérpárosa mellett gyakran frissül a választék a kedvenc mesekarakterekhez és természetesen az ünnepekhez, alkalmakhoz, évszakokhoz igazodva Minden erőnkkel arra törekszünk, hogy vevőinket elégedettség töltse el, így termékeink egytől-egyig gondosan válogatott, kedvező-árfekvésű, minőségi, licenszes játékok.

Üzlet neve

Gyerekajándék

Üzlet típusa

Játék, Gyermek

Elérhetőség

+36 30 268 5091

+36 30 228 5237

www.gyerekajandek.hu

info@gyerekajandek.hu

Facebook

Instagram

Térkép