Skip to main content

A nyár a felfrissülés, a hideg koktélok, a forró flörtök, és az exkluzív partik időszaka. Mi lehetne jobb annál, ha mindenhová a legjobb formádban érkezhetnél? Pontosan olyan ruhában, amely nem csak a személyiségedet fejezi ki, de közben a legújabb trendeket képviseli.

Mutatjuk az ezerarcú bevásárlóközpont, a TREND Center legújabb, egyedi kollekcióit, amelyekkel a vízpartoktól az esküvőkig mindenhol sikered lesz!

Vivi
zöld ruha: XOXO
Bence
BALANCE
Niké
blúz és nadrág: DRESS BAR
táska: LILI BAGS

Ha hív a hangulat, irány bulizni!
A fesztiválhangulat mindent áthat: a zene ritmusa szó szerint a zsigereidig hatol, amíg élvezed a totális felszabadulást a barátaiddal a kedvenc előadóitok koncertjein. Mit ajánlunk, mit viselj, hogy a divat nagyköveteként bulizhass? Egyértelműen a kötött darabok a legjobb választás: top, bikini, szoknya – ezekkel nem foghatsz mellé! Színek tekintetében pedig az élénk és a nude árnyalatok egyaránt beválhatnak attól függően, hogy melyik évszaktípusba tartozol, vagy csak egyszerűen miben érzed jól magad. Szerencsére a divat elég mozgásteret ad mindenféle személyiségtípus kibontakozásának: ha brillírozni szeretnél, választhatod az élénk, vibráló színösszetételeket, akárcsak Vivi, aki imádja feltűnő kiegészítőkkel kombinálni az outfitjét.

Blanka
kötött top: SÜEL
farmerszoknya: SWAN
Vivi
kötött felső: SÜEL
farmer: SWAN

Ragyogj, mint egy modell a kifutón!
Divat, fashion…Mi jut eszedbe, ha meghallod ezeket a szavakat? A színek, minták és formák végtelen kombinálhatósága, amely segít, hogy a legelegánsabb rendezvényeken is kitűnj a tömegből. Bevásárló központunkban megtalálsz mindent ahhoz, hogy divatikonként tündökölhess az esküvőkön, partikon, bálokon és a szabadtéri exkluzív összejöveteleken. A TREND Center csábító kreációiban megtalálod az elegánsabb, könnyed, szellős kánikularuhát, a kacér, selyemből és szaténból készült koktélruhákat és a kifinomult estélyiket is. A drámaibb színek ideálisak az esti összejövetelekre, az élénk, illetve a nude és a pasztell árnyalatok pedig a könnyed koktélpartik remek viseletei lehetnek.

Blanka
rózsaszín outfit: VIA NICOLETTA
kék outfit: Ruha: PIPPI
Táska: LILI BAGS
Napszemüveg: EXTASY

 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.