A francia nők mindig híresek a lezser eleganciájukról: arról a „je ne sais pas quoi” – ról (nem is tudom mi – ezt mondják a stílusegyediségre franciául), amely azt a látszatot kelti, mintha reggel 5 perc alatt játszi könnyedséggel készülne el az a varázslatos külső, amely után mindenki megfordul az utcán.
Az olaszok pedig a finom tapintású, minőségi anyagokról, és a kifinomult, letisztult szabásformákról, amelyek testalkattól függetlenül mindenkinek kiemelik a nőiességét.
A francia sikket és az olasz designt együtt élvezhetitek a TREND CENTERben, ahol belekóstolhattok a déli életérzésbe, miközben a legújabb divathullámok darabjainak érintését érezhetitek a bőrötökön a TR Modában.
Ahhoz, hogy az öltözködés ne csak egy elintézendő feladat legyen, hanem valódi öröm, a legjobb, ha a franciás kifinomultságot és az olasz eleganciát választjuk.
A TREND CENTERben található TR Modában megleled, amit keresel: olyan jó minőségű, örök darabokat kínálnak, amelyek jól variálhatóak egymással, és bármilyen eseményre is készülsz – első randi, vacsora party, vagy estély – itt garantáltan megtalálod azokat a darabokat, amelyek élénken tükrözik azt a kis „je ne sais pas quoi”-t, amitől annyira egyedi vagy!

Üzlet neve

TR Moda (Dessen)

Üzlet típusa

Divat

Elérhetőség

+36 30 245 1141
trmoda@freemail.hu

Facebook

Térkép