Skip to main content
Blog

Őszi dekoráció és lakberendezés: 4 pénztárcabarát tipp mindenkinek

Az október már elhozza az igazi őszt. Jöhet egy kis őszi dekoráció és lakberendezés? Ráadásul ennek nem is kell sokba kerülnie: adunk is gyorsan pár ötletet. 

Bár idén kitart a szép, késő nyári időjárás, lassan nyakunkon az évszakváltás. Persze, ilyenkor felfrissítjük a ruhatárunkat és beszerzünk pár kiegészítőt is, de mi lesz az otthonunkkal? Öltöztesd te is ősziesbe a lakásod: ideje szétnézni őszi dekoráció és lakberendezés fronton, ráadásul nem is kell vagyonokat hagynod a boltokban – segítünk mi is!

Őszi dekoráció és lakberendezés: szép és megfizethető tippek, tanácsok tőlünk neked

Kell egy ajtódísz

Őszi hangulat, már a bejáratnál? Ehhez rengeteg gyönyörű és hangulatos ajtódísz közül válogathatsz az üzletekben, a kicsit díszesebbektől az egyszerű, visszafogott, de mutatós darabokig. Kiegészítőkért keresd fel a Laurea Design Stúdiót, ahol ezek mellett függönyök, szőnyegek, tapéták és bútorok közül is választhatsz őszi hangulatú otthonodba.

Ősz a lakberendezésben

Ha egy falat lefestnél vagy áttapétáznál az ősz imádnivaló árnyalataiban, az viszonylag kevés idő- és pénzráfordítással megoldható, illetve egy-egy őszies hangulatú bútordarab beszerzése is beleférhet. De kisebb, olcsóbb és könnyebben változtatható lakberendezési ötlet, ha inkább a kiegészítőkkel, textíliákkal variálsz: néhány őszi hangulatú párnahuzat, a vékony nyári konyharuhák, terítők, függönyök helyett pár vastagabb anyagú darab az ősz színeiben… Szerintünk a változás nagyon jól áll majd az otthonodnak, te pedig imádni fogod! Tapétákért keresd fel a Majidi Design Lakberendezést, és válogass kedvedre a hatalmas választékból.

Csak tökösen!

Az ősz egyik legnépszerűbb dekoreleme a tökmotívum, amit ezerféleképpen felhasználhatsz. Idén mit szólnál, ha virágokkal kombinálnád? Nagyon szép és szerethető dekorációval gazdagíthatod így az otthonodat, látogass el a The Only Virág és Ajándékboltba.

Őszi dekoráció

Fotó: The Only Virág és Ajándékbolt

Halloween, minden mennyiségben

Jöhetnek a szellemek, pókok, pókhálók, denevérek, véres fűrészek, amit csak szeretnél – Halloweenkor borzongásból sosem elég!

Az őszi dekoráció és lakberendezés jegyében csodaszépeket lehet alkotni. Már te is alig várod? Gyere el hozzánk, a Fashion Trend Centerbe, nézz körül, inspirálódj és válogass a szebbnél szebb holmik közül. Öltöztesd ősziesbe az otthonod – mi segítünk, ötleteinkkel és pénztárcabarát megoldásokkal.

 

Főkép: The Only Virág és Ajándékbolt

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.