Skip to main content
Blog

Must have őszi-téli szettek és kabátok, verhetetlen árakon

By 2023-10-12No Comments

Bár reggel-este felkapjuk a kiskabátot, nap közben az időjárás még sokszor idézi a nyarat. Ennek viszont néhány napon belül vége, beköszönt az igazi ősz. Ez pedig egyet jelent azzal, hogy ideje felfrissíteni picit a ruhatáradat, beszerezni pár apróságot meg egy új kabátot a közelgő hűvösebb időre. Lássunk néhány must have őszi-téli szettet és gyönyörű kabátot, amelyeket imádni fogsz, és jól ki is tudod majd használni őket. 

3 must have őszi-téli szett, amelyeket Neked ajánlunk!

Working girl

Kell egy hosszított mellény, amivel egy szempillantás alatt olyan hatást érhetsz el, mintha most léptél volna ki egy divatkatalógusból. Pedig csak dolgozni indulsz.

must have szettek

Fotó: Piaf Paris

A ruhát megvásárolhatod a Piaf Paris üzletében.

„Anya ma nagyon csinos”

Akár játszóterezni mentek a gyerkőccel, akár vásárolni ugranál el, egy biztos: a bézs árnyalataiba öltözve, szettedet egy hosszított mellénnyel ősziesre hangolva nem győzöd majd fogadni a bókokat!

must have szettek

Fotó: Nude

A ruhát megvásárolhatod a Nude üzletében.

Szuper szett két perc alatt

Emeld ki a derekad egy mutatós övvel, fekete ruhádhoz pedig kapj fel egy színes kardigánt, és már kész is a tuti outfit.

must have szettek

Fotó: Piaf Paris

A ruhát megvásárolhatod a Piaf Paris üzletében.

3 szuper kabát

Kell egy puha, fehér kabát!

Amit jó érzés megsimogatni, és amibe jól esik belebújni. Akár egy teddy jellegű kabátot, akár egy elegánsabb darabot választasz, szerintünk imádni fogod!

must have szettek

Fotó: LGL Brand

Örök darabok

Ami a ruháknál a csinos kis fekete, az a kabátoknál egy univerzális, bármilyen alkalomra viselhető, mindennel passzoló, egyszerű, meleg darab. Ha hétköznap alig vagy kint, a te örök darabod az őszi időszakban egy hosszított mellény is lehet.

must have szettek

Fotó: LGL Brand

Kitűnnél a fekete, szürke, barna kabátosok táborából? Akkor válaszd a rózsaszínt: egy ilyen, puha gallérral díszített, vidám árnyalatú szövetkabátot még Barbie is megirigyelne.

must have szettek

Fotó: LGL Brand

A kabátokat megvásárolhatod az LGL Brand üzletében.

+1: Szürkeség?

Na még mit nem! Jöjjön inkább egy steppelt, pufi kabát, amit egy festmény nyomatai díszítenek! Egy ilyen darab garantáltan megtöri az őszi-téli hónapok unalmas szürkeségét.

must have szettek

Fotó: Süel

 

A kabátot megvásárolhatod a Süel üzletében.

Kedvet kaptál egy kis vásárláshoz? Akkor van egy szuper hírünk: gyere el hozzánk október 13-15 közt, és válogass 10-50 százalékkal olcsóbban a legtrendibb őszi-téli darabok közül az Őszi Shopping Napok alatt!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.