A gyerekek szeretik a színeset, a játékosat, az újat, és persze a még újabbat. Ha pedig egy gyerekruha bolt kínálatáról ugyanez mondható el, nem kérdés, hogy elvarázsolja-e őket. Márpedig a Pippi ruhák épp ilyenek: tarkák, egyediek, s hétről hétre megújulnak.

A kicsik világához igazodó szoknyák, ruhák, nadrágok, ingek, blúzok, felsők, pulóverek és kabátok mögött gondos kezek munkája rejlik – egytől egyig Magyarországon, kis hazai varrodákban készülnek ugyanis. A Pippi 1994 óta álmodja meg és készítteti a kézműves felsőruházati darabokat, melyek 2006-tól a Fashion Trend Center-ben is megvásárolhatók. Azok a bizonyos gondos kezek a minőség mellett még valamire ígérnek garanciát: a vevői igényekre történő gyors reakcióra. Ezért aztán sűrűn ajánlott betérni a Pippi élénk falai közé, hiszen az eleve kis szériában gyártott ruhácskákat folyamatosan megújítják – szabás, szín és minta tekintetében is –, így hétről hétre újabb és újabb kincsekre bukkanhatnak az érdeklődők.

A készletben a 74-estől a 176-os méretig találni ruhákat, a legtöbbet a 122-170-es sávban, s főként a lánykák számára. A legkisebbeknek lelket simogató babás árnyalatokkal és bőrbarát pamut alapanyagokkal kedveznek, a nagyobbacskáknak pedig divatos fazonok, motívumok, díszek (például hímzések, kövek, nyomások) és zömében természetes textilek nyújtanak arra lehetőséget, hogy jól érezzék magukat, és hogy összeöltözhessenek édesanyjukkal, vagy nagyobb testvérükkel.

A sokrétű kínálat egyik erőssége az ünnepi kollekció. Alkalmi fekete és fehér blúzok, szoknyák, habcsókszerű ruhák és szőr bolerók teszik még ünnepélyesebbé például a keresztelő, az elsőáldozás vagy bármely piros betűs ünnep pillanatait. Emellett slágerterméknek számítanak a lófejjel díszített pólók – melyek persze szintén folyamatosan megújulnak –, és azok a babazsákok, amelyek praktikusan szétszedhetők kabátra és zsákra. Az elegáns és sportos irány mellett kiegészítő termékekre is lelhetünk a Fashion Trend Center földszintjén: takarókra, köntösökre (melyekből akár egyedi emblémával ellátott példányok is rendelhetők) és más, ám szintén megbecsülendő magyar cégek műhelyeiből érkező fürdőruhákra, úszósapkákra, kötöttárukra és alsóruhákra.

Üzlet neve

Pippi by Papp Ildi

Üzlet típusa

Divat,Gyermek

Elérhetőség

+36 20 933 1111

Facebook
Weboldal: https://pippi.fashionweb.hu/

Térkép