Elegancia, kifinomult stílus, valódi egyediség – ezeket találod a TREND CENTERben található Pippi by Papp Ildi üzletében.

Bármilyen különleges alkalomra is készülsz, itt meg fogod találni azokat az exkluzív darabokat, amelyek segítségével a legjobb formád hozhatod!
Francia és olasz szettjeink között válogatva úgy érezheted, hogy valóságos műalkotás születik a kezed alatt; megéleted az öltözködés, mint az önkifejezés legmagasabb formáját.

Akár egy olasz festő komponálja a színeket és a formákat a festményen, úgy állíthatod össze te is az outitedet: egyedi szín- és formavilágú ruhák alkalmazkodnak minden igényedhez. A legváltozatosabb árnyalatokat, mintákat és anyagokat találod itt, hogy te is megélhesd az igazi olasz dolce vitát!

A kínálatból a kisestélyik, a koktélruhák, estélyik, elegáns blúzok, szoknyák, és különleges viseletek közül válogathatsz.

Mi lehetne jobb anya-lánya program egy közös vásárlásnál? Ha szeretnéd egyedi, különleges darabokkal felruházni a gyermekedet, akkor a TREND CENTERben az üzletben erre is lehetőséged van. Garantáltan megtalálod azokat a szetteket, amelyek egyszerre kényelmesek és jól mutatnak. Így a gyermekek korán megtanulhatják, hogy milyen a tökéletes viselet: egyszerre mutatós, stílusos és funkcionális. Ezt kapod a Pippi by Papp Ildi minden termékében!

Üzlet neve

Pippi by Papp Ildi

Üzlet típusa

Divat,Gyermek

Elérhetőség

+36 20 933 1111

Facebook
Weboldal: https://pippi.fashionweb.hu/

Térkép