Skip to main content

Ezt viseld az év elején, ha trendi szeretnél lenni!

Elérkezett az újév, és már most azon agyalsz, milyen outfiteket állíts össze a hétköznapokra? Lassan eljön a bálszezon, de nem tudod miben tűnhetsz igazán divatosnak? Mutatjuk, miket érdemes beszerezned 2024 téli időszakára a TREND Centerből!

A téli szezon alapdarabjai: natúr színektől a szőrméig

A téli szezon alapdarabjai

Dóri
Drapp sapka: Sandy Bizsu
Fehér műszőrme kabát: Extasy
Anita
Fehér sapka: Sandy Bizsu
Ecrü kabát: XOXO

A téli időszak alapdarabjai között idén is kiemelt szerepet kapnak a neutrális színek. A barna paletta gazdag árnyalatai és a tiszta fehér kombinációja eleganciát sugároz. Akár egy egyszerű hétköznapi outfittől kezdve, a TREND Center kínálatában megtalálhatod a tökéletes összeállítást.

A szőrmeőrület tovább folytatódik kabátok és kiegészítők formájában egyaránt. Ne habozz, válassz egy szőrmés darabot a kollekciónkból, és tedd különlegessé még a legborúsabb napokat is!

Kiegészítők, amelyekkel kitűnhetsz: pomponos sapkák

Pomponos sapkák

Rami
Szürke sapka: Pippi by Papp Ildi
Szürke felső: Extasy

De vajon mire számíthatunk még a kiegészítőkkel kapcsolatban? Pomponos sapkák, szőrmés fejfedők, élénk színek és arany-ezüst kombinációk jelennek meg leginkább a boltok polcain. A jól bevált fehér-kék csíkos kötött pulcsik sem maradhatnak el, ruhatárunk egyik alapdarabjaként szolgálhatnak.

Fényes és metál: nadrágok és kabátok, amikkel meghódítod az utcákat

Fényes és metál

Rami
Kék fényes kabát: Via Nicoletta
Kék műszőrme sapka: Sandy Bizsu
Nadrág: TR MODA
Fényes ing: Mystic Day
Szoknya: Mystic Day

Szereted az extrém dolgokat? Remek hírünk van, a téli szezonban ismét felbukkannak fényes, metál leggingsek és kabátok. Csak rajtad áll, mennyire vagy bevállalós! Mit gondolsz, létezik túl sok csillogás? Szerintünk a válasz egyértelműen: Nem!

A TREND CENTER-ben beszerezheted a számodra tökéletes outfitet, legyen az klasszikus, egyedülálló vagy rendkívüli. A csillogás sosem túlzás, merj hát ragyogni!

Szó volt streetstyl-ról, hétköznapi viseletről és alapdarabokról. Következzenek az alkalmi ruhák!

Bálokra készülődve: kifinomult alkalmi ruházat a TREND Centerből

Bálokra készülődve: Kifinomult alkalmi ruházat a TREND Centerből

Rami
Csipkés ruha: Reddor
Máté
Teljes szett: Manzetti
Niki
Mintás ruha: Nude

Nyakunkon a bálszezon, az elkövetkező hetek fontos feladata a megfelelő, alkalomhoz illő outfit kiválasztása. Hölgyek, figyelem! Íme egy ideális ruhaköltemény az eseményre:

Fehér alapon fekete csipke, mellkas alatt finom fekete öv fűszerezi meg a megjelenést. A ruha könnyedsége a vállak szabadon hagyásában rejlik, így kényelmesen mozoghatunk a táncparketten.

A gyönyörű mintás ruha fekete alapját a piros és aranyszínű, kör alakú minták teszik különlegessé, amelyek egyedi és merész megjelenést kölcsönöznek viselőjének. Az övvel kiemelt derékrész és a földig érő szoknya eleganciát sugall, míg a minták hagyományos inspirációt tükröznek modern köntösben.

Urak, titeket sem felejtünk ki a divattanácsadásból! Válasszatok klasszikus darabokat, sosem lőhettek mellé egy fehér inggel és egy elegáns öltönyszettel. Plusz pont, ha az outfitetek kifogástalanul passzol szívetek választottjáéval.

Kezdd az évet Divatosan a TREND Centerben!

Rami
Ruha: TR MODA
Máté
Fekete garbó: Marco Renzo
Nadrág: Marco Renzo

Flitterek, csillogás, arany és ezüstszínek. Ezek jellemzik az idei alkalmi ruhákat! A testhezálló szűkített fazon remek viselet lehet bármelyik buliban vagy akár egy romantikus vacsorán is. Válasszunk hosszú ujjú, kevésbé kivágott darabot a hidegebb estékre!

Kezdd az évet divatosan a TREND Centerben!

A TREND Center üzletház várja, hogy felfedezd a 2024-es év legtrendibb darabjait, amelyekkel garantáltan stílusosan indíthatod az új évet. Legyen szó egyedi kiegészítőkről vagy klasszikus alapdarabokról, nálunk minden stílust megtalálsz. Látogass el hozzánk, és válogass a legújabb kollekcióink közül, hogy megtaláld azokat a tökéletes darabokat, amelyekkel kiemelkedhetsz a hétköznapokon és különleges alkalmakon egyaránt. Várunk szeretettel a TREND Centerben, ahol a divat találkozik az ízléseddel!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.