Skip to main content
Blog

Vissza az irodába – lapozz bele legújabb Lookbookunkba!

Ahogy az időjárás is egyre kellemesebb arcát mutatja, úgy vártuk mi is egyre jobban, hogy végre kiszabadulhassunk a home office-ból, és visszatérhessünk az irodába. Nemcsak azért, mert újra találkozhatunk a legkedvesebb kollégákkal, és nincs több magányos kávé- és ebédszünet, hanem azért is, mert imádjuk, hogy a mackónadrágos no makeup napok után végre csinosan felöltözhetünk.

Ruha: Pippi by Papp Ildi, Cipő: CCC, Táska: Piaf Paris

Ha te is így vagy ezzel, és lelkesen térsz vissza az irodába, azért abban biztosak vagyunk, hogy az újbóli bejáráshoz jól jön egy kis inspiráció.

 

Ebben szeretnénk segíteni legfrissebb Lookbookunkkal, amibe ide kattintva tudsz belelapozni: https://fashiontrendcenter.hu/lookbooks/2021-aprilis/

 

Töltekezz fel még több ötlettel a tavaszi „dolgozó lány” szereléseidet illetően, így reggelente nem lesz többé kérdés, hogy mit vegyél fel aznapra az irodába.

 

Neked mihez lenne kedved? Egy klasszikusan elegáns outfitet választanál, vagy becsempésznél néhány színt, mintát és egyedi kiegészítőt a szerelésedbe? Mi azt javasoljuk, hogy légy merész: próbálj fel valami olyasmit, amit eddig még nem tettél, és mutasd meg a világnak, hogy nemcsak kiváló munkaerő vagy, hanem egy stílusos, csinos nő is!

Ruha: Manon, Táska: Manon, Cipő: CCC

Játssz LookBook nyereményjátékunkkal és nyerd meg a Lili Bags 30.000 Ft értékű bőr táskáját és 2×10.000 Ft értékű Fashion Trend Center vásárlási utalványt!

Hogy mi is a dolgod pontosan?
  • Kövess minket Facebookon és Instagramon
  • Likold a Facebook-on a Nyereményjáték posztunkat!
  • Jelöld be a poszt alatt kommentben két barátnődet, akik szintén örülnének a nyereménynek és Facebookon oszd is meg a posztot ismerőseidnek!
Játssz mindkét felületen, hogy növeld az esélyeidet! A játék végén 1 nyertest sorsolunk ki.
Játék időtartama: 2021. április 19-25.

Tudtunk segíteni? Ennek szívből örülünk! És van még egy jó hírünk: ezentúl minden hónapban új inspirációkkal, ötletekkel jövünk! Kövess minket Facebookon és Instagramon, hogy ne maradj le ezekről!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.