Sok, rengeteg, megszámlálhatatlan, sőt, még annál is több táska vár azokra, akik ellátogatnak három Lili bags üzletünk valamelyikébe. A táskák szerelmeseinek természetesen mindhárom üzletet érdemes végigjárniuk, hiszen mindegyik választéka eltérő.
Egyiknek a bőr az erőssége, míg a másiknak a tartós műbőr, a harmadik pedig minta szaküzlet. Az Olaszországból érkező, kb. 1000 darabból álló kínálatunk méret, forma és szín tekintetében is bővelkedik. Népszerűek például a nyomott mintás, klasszikus fekete és fehér kiegészítők, de garantáltan megakadnak a szemek a gyönyörű bőr utazótáskákon és a vadabb korallpiros, vagy csillogó arany és ezüst, no meg az állat- és növénymintás példányokon is. A Lili bags 10 naponta frissülő kínálata a legújabb külföldi trendeket követi.
A Dudlin, Gussaci, Just Glamour, Silvia Rosa, Velina Fabbiano táskákon kívül pénztárcák, övek és kendők is segítik egységessé és stílusossá tenni a hölgyek megjelenését. Emellett az urakra is gondolt a Lili bags: divatos akta-, utazó- és átvetős táskák között válogathatnak, hamarosan akár webshopon keresztül is!

Üzlet neve

Lili Bags

Üzlet típusa

Táska

Elérhetőség

+36 20 560 6570
Facebook
Weboldal: http://www.lilibags.com/

Térkép