Skip to main content
Blog

Szilveszterre készülődsz? Segítünk benne!

Ha már a szilveszteri szettedet tervezgeted, hadd adjunk néhány tuti tippet!

Miután karácsonyi teendőink végére jutottunk, és lassan minden ajándék a fa alá kerül, már valószínűleg a te gondolataid is a szilveszter körül forognak. És felteszed magadnak az örök kérdést: mit vegyél fel?

Akár teljes a tanácstalanság, akár egy kis megerősítésre vágysz, hogy jó irányban keresgélsz partiszettet az év legbulisabb éjszakájára, most jön tőlünk is egy kis segítség.

Te mit viselsz szilveszter éjjel?

Az évnek ezen az éjszakáján ragyogj bátran – hiszen mikor, ha nem szilveszterkor, nem igaz? Szerezz be egy csillogó miniruhát, vagy tündökölj aranyban, ezüstben, bőrhatású feketében, állatmintában.

Divas Italiana

Ha ez totálisan távol áll tőled, akkor játssz a kivágásokkal (mert nem csak a dekoltázzsal tehető izgalmassá egy-egy partiruha!).

TR Moda

Tipp: Nézelődnél még, vagy már kedvet is kaptál a vásárláshoz? Akkor hadd mutassunk néhány szuper szilveszteri szettet a Fashion Trend Center kínálatából!  https://fashiontrendcenter.hu/outlet/

Szilveszteri ruhababonák, szokások

A szilveszterhez számos babona és szokás kapcsolódik, és naná, hogy van egy csomó ruhákkal kapcsolatos is. Laoszban például színes holmikban kezdik az új évet, mert az örömet, boldogságot jelent (márpedig ki ne szeretné így indítani az új esztendőt), míg a brazilok hagyományos viselete ilyenkor a fehér, vágyaikról pedig a kiegészítőik színe gondoskodik. A sárga a pénz, a zöld az egészsége, a lila a kreativitás szimbóluma. A fehér a békét, a piros pedig a szerelmet hivatott becsalogatni viselőjének életébe.

Apropó vörös: az olaszok, spanyolok, chileiek és Sao Paolo szerelemre vágyó lakosai piros bugyiban, melltartóban, alsónadrágban köszöntik az új évet, mert az ilyen színű fehérneműknek szerintük mágikus hatása van.

Tipp: ha szeretnél te is beszerezni néhány szexi, vörös alsóneműt, gyere el a Fashion Trend Center fehérnemű üzletébe, az Angel Secretbe, és válogass kedvedre!

 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.