1
Gardróbok és polcrendszerek: A unIQitchen a lakás minden pontján stílusosan oldja meg a tárolást. Egyedi tervezésű, praktikus kialakítású polcrendszerek és gardróbok széles anyagválasztékkal, izgalmas világítási megoldásokkal – mert a tárolás is lehet exkluzív dizájnelem!
1
Konyha: Egyedi és exkluzív konyhabútorok a legmagasabb német minőségben, pontosan a te igényeid szerint. Ha a unIQitchent választod, nyugodtan hátradőlhetsz: a cég megtervezi, kiszállítja és beépíti az álomkonyhád!
1
Fürdőszoba: Modern és kifinomult dizájn időtálló minőségben: a unIQitchen a fürdőszobában is verhetetlen! Ha felújítanál vagy az új fürdőszobádat szeretnéd kialakítani, a unIQitchen szakembereivel biztos a siker és az egyediség!
1
ZAMBAITI PARATI: TRUSSARDI 6: A Zambaiti Parati minden évben tanulmányokat végez és különböző tapétakollekciókat készít, amelyeket a piaci trendek és a folyamatos innováció ihlettek. A Zambaiti Parati olasz tapétái vlies alapra készülnek és pvc felületűek, így törölhető felülettel rendelkeznek.
1
PARATO: VINTAGE: Christiana Masi kollekció számos, értékes és elegancia sajátos jellemzőiről jól felismerhető, a klasszikus olasz stílus újra értelmezését javasolja kortárs és modern stílusban. A tapéták vlies alapra készülnek és PVC-s felületűek, többféle méretben kaphatóak, mint 106cm széles és 10 méter hosszú, 70cm széles és 10 méter hosszú, illetve 53cm és 10 méter hosszú tekercsekben.
1
SKINWALL: A Skinwall Dream Wallpaper Srl egy olasz cég, amely egyedi és eredeti stílusú falburkolatok széles választékát készíti, gyártja és értékesíti a klasszikus és a kortárs ízlés tökéletes harmóniájában. A legkülönfélébb testreszabott projekteket tudja elkészíteni az ügyfelek által küldött konkrét grafikus fájlok vagy fényképek alapján. A panelek készülhetnek 4 féle alapra, köztük sima papír alapanyagra, dombornyomott anyagra, opálos anyagra, üvegszálas anyagra, akusztikus üvegszálas és a wall hydro alapra.
1
Hazánkban egyedülálló, prémium minőségű akril belsővel kialakított gőzkabinok széles választéka található meg a Monaco SPA kínálatában. Gőzkabin otthonra! Ezek a prémium minőségű, elegáns megjelenésű gőzkabin típusok bátran betervezhetők akár a házunk nappalijába is.
1
Semmi sem jobb, mint egy hosszú és fárasztó, átdolgozott nap után kikapcsolódni egy jakuzziban – akár a kertben, akár a teraszon. Válasszon Ön is kültéri szigetelt Monaco Spa pezsgőfürdőt saját otthonába, melyet egész éven át élvezhet otthon, biztonságban.
1
A MONACO gyermek SPA jakuzzik egyedülállóan jó közérzetet biztosítanak a legkisebbeknek. Használata során, a pezsgőfürdő és a színterápia nem csak vitalizál, hanem nyugodt alvást is biztosít.