Skip to main content
Blog

Kezdődik az iskola – itt még beszerezheted, ami hiányzik

Nyakunkon az iskolakezdés, de még most derül ki, hogy hiányzik a listátokról ez is, az is? Ne ess pánikba, inkább gyere el a Fashion Trend Centerbe, ahol mindent beszerezhetsz a sulikezdésre, az utolsó pillanatban is.

 

Itt az iskolakezdés, amit nemcsak mi, felnőttek vártunk már, hanem sok gyerek is, hiszen végre újra találkozhatnak a barátaikkal a hosszú nyári szünet után. És végre használhatják azt a sok szép, új iskolaszert, amiket együtt vásároltatok a sulikezdésre.

Gyerekajándék

De mi van, ha valami lemaradt a listátokról? Vagy csak most derült ki, hogy már nem jó a gyerkőcre az alig hordott ünneplőruha vagy elegáns cipő?

 

Valószínűleg neked is az az első gondolatod ilyenkor, hogy ezt hogyan oldd meg. Hol találsz meg egy helyen, villámgyorsan és elérhető áron mindent, amire még az iskolakezdés előtt szükségetek van?

Gyerekajándék

Hadd segítsünk egy jó tanáccsal! Gyere el a Fashion Trend Centerbe, ahol még az első becsöngetés előtt mindent beszerezhetsz, amire a gyerkőcnek szüksége lehet a suliban és még hiányzik a listátokról.

 

A Gyerekajándék üzletben szuper áron találsz táskát, tolltartót és más kiegészítőket!

 

És ha az outfitjét kellene kicsit felturbózni, gyerekcipőket elég nagy választékban találtok a CCC-ben, vagány ünneplő szettekért pedig nézzetek be a Pippi by Papp Ildi üzletébe.

 

Pippi by Papp Ildi

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.