Skip to main content
Blog

5 szuper szilveszteri szett, amikbe azonnal beleszeretsz

Búcsúztasd az óévet és köszöntsd az újat a most következő, szuper szettek egyikében!

 

Szilveszterezni sokféleképpen lehet, de egy dolog biztos: hacsak nem az otthonülős, társasozós vagy sorozatnézős megoldást választod, kelleni fog egy olyan ruha, ami illik az alkalomhoz és ahhoz a szilveszteri bulihoz is, ahol ünnepelni fogsz. Hogy megkönnyítsük a választást, mutatunk öt szuper szilveszteri szettet, amelyek bármelyikében divatosan és csinosan köszöntheted az új évet. A te dolgod csak annyi, hogy kiválaszd a kedvenced, és beszerezd nálunk, a Fashion Trend Centerben.

 

5 szuper szett 2022 szilveszterére

1, Klasszikus elegancia, kis csavarral – Ha elegáns összejövetelen ünnepelsz, szuper választás lehet egy szinte földig érő, fekete ruha, derekán övvel, a vállán pedig egy, a ruhát még izgalmasabbá varázsoló óriási masnival.

Edyna Modell

2, Tollak és csillogás – Akár A nagy Gatsby látványvilágának szerelmese vagy, akár úgy érzed, egyszerűen csak bejönnek a flitteres-tollas ruhák, egy biztos: egy ilyen szerelésben ragyogni fogsz szilveszterkor!

TR Moda

3, Modern Hófehérke – Több országban is a fehér a hagyományos viselet szilveszter éjjel. Ha te is szívesen követnéd ezt a hagyományt, válassz egy csinos, akár a megszokottól picit eltérő ruhát.

KOKO -be pretty-

4, Aranyoskám – Ha szilveszter, akkor csillogás: viselj bátran aranyszínű ruhát, vagy olyan sötétzöldet vagy feketét, amelyet aranyszálak tesznek különlegessé.

KOKO -be pretty-

5, Bulizz miniben – Ebben a csipkés szélű, spagettipántos, fekete felsőben és fekete miniszoknyában te leszel a legnépszerűbb lány a buliban! Ha beltéri ünneplésre készülsz, ez a szilveszteri szett tökéletes választás, de ha szabadtéren buliztok, vastag harisnyát is mindenképp vegyél hozzá, az ilyenkor természetes kabát-sapka-sál kombón túl.

Felső, szoknya: Divas Italiana , Csizma: Marangona, Táska: Lili Bags

 

Gyere el hozzánk, a Fashion Trend Centerbe, és szerezd be azt a ruhát, amibe beleszerettél. Vagy nézz körül, inspirálódj, és találj magadnak egy új, szuper szettet verhetetlen áron!

 

Mikor lesz nyitva a két ünnep közt a Fashion Trend Center?

A kétnapos karácsonyi szünet után 27-től 30-ig egész nap nyitva leszünk, reggel 9-től este 6-ig jöhetsz hozzánk shoppingolni. De ha szilveszter napján ébrednél úgy, hogy mégis kell AZ A RUHA, vagy a másik IS kell, még aznap is várunk, reggel 9 és délután 2 közt.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.