Skip to main content
Blog

Vesd be ezt a 4 szuper nyári bőrápolási tippet!

Hogy a nyári forróság és a káros sugárzás hatásait ne kelljen szó szerint a saját bőrödön megtapasztalnod, alkalmazd nyári bőrápolási tippjeinket mától a legforróbb évszak minden napján!

 

A nyár az év legszuperebb időszaka, hiszen napsütés, rengeteg program és vízparti móka vár ránk. A lazulás viszont ne járjon együtt azzal, hogy félvállról veszed bőröd egészségének és szépségének megőrzését: jöjjön 4 szuper nyári bőrápolási tipp, amelyekkel biztonságban élvezheted az év legforróbb napjait is.

 

Szuper nyári bőrápolási tippek minden bőrtípusra

 

1, Az első és legfontosabb, amit talán már mondanunk sem kell (de mivel nem lehet elégszer hangsúlyozni, inkább mondogatjuk még): a fényvédelem. Használj széles spektrumú, legalább 30-as, de inkább 50-es napvédő termékeket, és a nap folyamán ne felejtsd el többször is újrakenni magad a fényvédőddel.

 

2, Viselj kalapot, vagy sportos szettekhez baseball sapkát! Erre nemcsak azért lehet szükség, mert a fejfedők megóvhatnak a napszúrástól, hanem azért is, mert árnyékot tartanak az arcodra. Így a fényvédős kozmetikumok mellett mondhatjuk, hogy egy plusz védelmi vonalat jelentenek a Nap káros és bőröregítő sugarai ellen.

TR Moda

3, Használj minőségi kozmetikumokat, amelyek többféle problémára is megoldást nyújtanak. Ilyen például a Fashion Trend Centerben a M&D Premium Skincare Referencia Kozmetikában is elérhető M&D Protective Antiedema +C krém. A klasszikus Protective Antiedema krém fényvédős változata 9 természetes hatóanyagával négyes hatást ér el, mivel egyszerre szépíti, gyógyítja, ránctalanítja, és védi a nap káros sugaraitól arcbőröd.

4, Ne hanyagold el a bőröd ápolását, táplálását sem, mert ez a nyári időszakban különösen fontos. Ilyenkor a bőr elég nagy igénybevételnek van kitéve, jobban oda kell figyelni rá. Szeretnél erről többet tudni, esetleg egy kozmetikussal átbeszélni, mi lenne a bőrödnek a legmegfelelőbb tápláló kezelés? Ebben is tudnak neked segíteni az M&D Premium Skincare Referencia Kozmetikában, keresd őket bizalommal!

 

Mutasd meg szép, egészséges, napbarnított bőröd a világnak!

 

A napégés nem menő, a szép barna, egészséges bőrt viszont vétek nem megmutatni a világnak. Nyáron erre remek lehetőségek adódnak, hiszen lengébben öltözünk, és egyre több látszik ki a ruhákból.

 

Te mire vágysz? Egy vibráló nyári szettben élveznéd a nyári esték pezsdítő hangulatát?

TR Moda

GIA

LGL Brand

Vagy beszereznél egy szuperdivatos, hálós anyagú rucit a közelgő medencés bulira, nyaralásra, strandolásra?

TR Moda

GIA

Esetleg maradnál az örök klasszikus fekete-fehér kombónál?

LGL Brand

Bármit is szeretnél beszerezni, érdemes benézned hozzánk a Fashion Trend Centerbe, mert jó eséllyel találod meg nálunk szuper minőségben, elérhető áron az új kedvenc nyári szettedet vagy kiegészítőidet!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.