Skip to main content
Blog

Trendben a sport! Itt a legszuperebb tavaszváró sportesemény

 Március 19-én egy szuper, ingyenes sportnappal várunk a Fashion Trend Centerben. Gyere el, regisztrálj, sportolj, kóstolj (mert finomság lesz bőven), és ismerkedj meg kiállítóinkkal – róluk jön most egy kis ízelítő.

 

Ha követed a Fashion Trend Centert Instagramon és Facebookon, akkor már biztosan tudod, hogy március 19-én 10 órától ingyenes sportnappal, sok mozgással és más programokkal is várunk.

 

Részt vehetsz például táplálkozási tanácsadáson vagy bioimpedancia elemzésen is, illetve megkóstolhatsz sok-sok egészséges finomságot. Kiállítóink révén pedig olyan lehetőségekkel és termékekkel is megismerkedhetsz, amelyek nagyon hasznosak lehetnek egy egészséges életmódot élő fiatal nő (igen, ez vagy te! ;)) számára a hétköznapokon.

 

Kóstolj egészséges finomságokat!

A Trendben a sport! nemcsak akkor lehet jó választás, ha kipróbálnál egy-két új mozgásformát, vagy sportolnál egy kicsit a barátnőiddel, hanem akkor is, ha szeretnél kicsit többet tudni az egészséges táplálkozásról, esetleg új táplálékkiegészítőkkel is megismerkednél.

Gyöngyösi Szilvia – MyEatrend

De honnan is tudhatod, melyik a legjobb neked? Vagy melyik milyen ízű? A választ egyszerű: meg kell kóstolni! Sportnapunkon ezt is megteheted. A Kollagén koktél standon és a Miss Whey palacsinta kóstoló standjánál MyEatrend táplálékkiegészítőkkel készülő finomságokkal várnak, míg a Trend Kamra kínálatában mentes termékekkel készülő falatkák csábítanak majd kóstolásra.

 

Kik lesznek a kiállítók?

Az előbb már említett MyEatrend (www.myeatrend.hu ) termékeiről a kóstolók mellett első kézből is kaphatsz infókat, hiszen az alapítója, Gyöngyösi Szilvia Sziszó a termékek tökéletesítése során gyakorlatilag saját magát „alkalmazta” tesztalanyként.

Sziszóval együtt is tudsz edzeni a Trendben a sport!-on, sőt, ha az első száz regisztráló közt vagy, egy mindenféle szuper dologgal megtöltött MyEatrend ajándékcsomagot is ajándékba kapsz!

 

Érdemes megismerkedned a Bodybox – Private Fitness Studióval is, akik hamarosan nyitnak a Fashion Trend Centerben. Ha tömeg és sorban állás nélkül, igazi élményként szeretnéd megélni a sportolást (esetleg saját személyi edzővel), sérülésből gyógyulsz, vagy kipróbálnád a krioszaunát, akkor feltétlen beszélgess el velük a lehetőségekről!

Ha pedig az egészséges mindennapok jegyében megismernéd a Bioptron fényterápiás termékcsalád legújabb tagjaival és a TherapyAir otthoni és hordozható légtisztítókkal, akkor a Zepter standját se hagyd ki! Innovatív termékeiket ki is próbálhatod, és ajándékokkal, meglepetésekkel is megtöltheted a sporttáskád.

 

Még egy ok, hogy el gyere március 19-én a Trendben a sport! napra!
A Navajo üzlete az Absorice jóvoltából csokis Move Bart ajándékoz mindenkinek, aki részt vesz valamelyik órán! Ezen felül pedig kedvezménnyel vásárolhattok üzletükben, a kedvezményről személyesen tudtok érdeklődni náluk!

A részletes programért és további infókért klikk ide!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.