Skip to main content
Blog

Hangolódj a tavaszra egy szuper sportnappal – jön a Trendben a sport!

By 2022-03-10No Comments

Gyere el március 19-én a Fashion Trend Center sportnapjára, a Trendben a sport!-ra, ahol ingyenes programokkal, kóstolókkal, bioimpedancia elemzéssel várnak. Sőt, az első száz regisztráló MyEatrend csomagot kap ajándékba – ne maradj le róla!

 

Lélekben már nagyon várod a tavaszt, de úgy érzed, a tested még nem áll rá készen? Akkor itt az ideje, hogy kicsit formába hozd magad. Erre pedig nincs jobb mód a sportnál! Ha még nem találtad meg a hozzád legjobban illő mozgásformát, esetleg több mindent is kipróbálnál anélkül, hogy vagyonokat költenél, na meg az életmódodon is szeretnél változtatni, de még kicsit tanácstalan vagy, akkor van egy szuper tippünk számodra.

 

Gyere el március 19-én a Fashion Trend Center sportnapjára – téged is vár a Trendben a Sport! Itt többféle mozgásformában is kipróbálhatod magad, a zumbától a falmászáson át a pilatesig, és együtt edzhetsz a MyEatrend alapítójával, Gyöngyösi Szilvia „Sziszóval” is.

 

Mit kell tudni Sziszóról és a MyEatrendről?

Gyöngyösi Szilvia nemcsak fitneszedző, fizikai és online fitneszterem tulajdonos, online felnőttképzési szakértő, fitnesz irányzat megalkotó és sportmentor, hanem ő a MyEatrend alapítója is.

 

A MyEatrend több, mint egy olyan étrendkiegészítő termékcsalád, melynek kifejlesztéséhez a táplálkozástudomány legmodernebb módszereit használták fel. Sziszó azt vallja, hogy ezek segíthetnek teljesebb, egészségesebb, fittebb életet élni. És ő már csak tudja, hiszen a termékek tökéletesítése során gyakorlatilag ő volt a tesztalany: ő maga próbálta ki ezeknek a készítményeknek a hatását, így első kézből tud mesélni a tapasztalatairól.

Gyöngyösi Szilvia / MyEatrend

Kérdezd őt nyugodtan, illetve a kóstolós pultokon is keresd a MyEatrend finomságait!

 

Bioimpedancia elemzéssel is várunk

Az ingyenes edzések mellett díjmentes táplálkozási tanácsadáson és bioimpedancia elemzésen (BIA) is részt vehetsz.

 

Hogy mégis hogyan működik a BIA – bioimpedancia analizátor, és mire jó? Ez egy sejtszintű testanalízis, ami gyors, pontos, biztonságos és fájdalommentes módja a testösszetétel kulcselemeinek mérésére. A vizsgálat a testen átfutó elektromos impulzusokat használ. Ezek másként verődnek vissza a lágy szövetekről, szervekről, zsírszövetről, csontokról, így az elemzés nagyon pontos lesz.

 

A BIA vizsgálat során megtudhatod azt is, mennyi a szervezetedben a zsigeri zsír, aminek csökkentése nagyon fontos olyan betegségek megelőzése miatt, mint például a szív- és érrendszeri betegségek, bizonyos rákbetegségek, a cukorbetegség, a zsírmáj vagy a stroke.

 

Érdemes kipróbálni, ha érdekel a tested működése, egészséges hormonrendszert szeretnél, életerős, fitt mindennapokra vágysz, de akkor is, ha leadnál pár kilót.

 

Ingyenes rendezvény, csak regisztrálni kell

Ne feledd: a március 19-i Trendben a sport! ingyenesen látogatható, de a programban szereplő edzések és táplálkozási tanácsadás regisztrációhoz kötött! Regisztrálni a helyszínen lehet személyesen, reggel 9 órától!

 

És hogy a végére is tartogassunk egy szuper meglepetést: érdemes időben érkezni, mert az első 100 regisztráló egy-egy klassz cuccal megtöltött MyEatrend ajándékcsomagot kap!

 

A részletes programot és kiállítók listáját itt találod: https://fashiontrendcenter.hu/sportnap-2022/

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.