Skip to main content
Blog

Szuper kiállítókkal, klassz programokkal jön a Mentes a Trendben!

Azt talán már tudod, hogy május 28-án a Fashion Trend Centerben rendezzük meg a Mentes a Trendben – Egy nap a tudatosság jegyében nevű rendezvényt, de most ideje, hogy a kiállítókról és a programokról is eláruljunk pár részletet.

 

Ha közel áll hozzád az egészséges életmód, érdekel a környezetvédelem és a mentes termékek, akkor már biztos beírtad a naptáradba, hogy május 28-án 10-17 óra közt a Mentes a Trendben – Egy nap a tudatosság jegyében rendezvényen a helyed, a Fashion Trend Centerben.

 

Hogy mi vár rád? Ajándékok, kedvezmények, szuper kiállítók, érdekes előadások, és persze egy sor más remek program is. Ideje, hogy ezekből is adjunk most egy kis ízelítőt.

 

20 szuper kiállító egy helyen

A Csak a mentes 5 éve rendezi meg Budapesten az egyedülálló Csak a Mentes Fesztiválokat. Így hát bőven van már tapasztalatuk abban, hogy szuper „mentes” kiállítókat, túlzás nélkül a mentes világ legjavát hívják el a rendezvényeikre. Nem lesz ez másként a Mentes a Trendben alatt sem: a Kiállítótérben számos kiállító legújabb glutén-, cukor-, laktózmentes, vegán, paleo, valamint bio, natúr és zero waste termékeivel találkozhatsz, ezekből kóstolhatsz és kedvezményesen vásárolhatsz is.

 

Hogy kikre számíthatsz kiállítóként? Ott lesz például a Navajo, Monaco Spa, doTerra, NICK’S Magyarország, a Pomodorini Manufaktúra, a La Verde Juice, a Rosaceart, a Joy of Essentials, de találkozhatsz többek közt az Organ gluténmentes termékeivel, a Caroline’s Shito csiliszószával és az Aqua de Mar tengervizével is.

 

Klassz programok kicsiknek és nagyoknak

A Kiállítótéren kívül több helyszínen is zajlanak majd programok: lesznek előadások, workshopok, de élményszigetek is várnak majd. Hogy mik ezek? Szuper kis standok, ahol mindig történik majd valami. Megtudhatod például, hogyan áll össze egy kapszulagardrób, de energiagolyót is kóstolhatsz, illetve biorezonancia és bőrápolás tanácsadás is lesz az élményszigeteken. a Mozgástérben pedig jógázhatsz, funkcionális edzésen vehetsz részt, a gyerekek pedig néptáncolhatnak vagy balettozhatnak is.

 

Ne hagyd otthon a legkisebbeket sem!

Mivel május 28-a a gyereknapi hétvégére esik, a szervezésnél különös figyelmet fordítottunk a legkisebbekre. Őket mindenféle gyerekprogramokkal, játszósarokkal várjuk, és több szakember is azon lesz majd a nap folyamán, hogy a Mentes a Trendben élmény legyen az ő számukra is.

 

Ne feledjétek, a rendezvény INGYENES! Az első 150 vendégünk jutalma pedig egy-egy garantált ajándékcsomag, szuper mentes termékekkel.

 

További infók: https://www.facebook.com/csakamentes

A kiállítók és programok teljes listája elérhető itt:

https://csakamentes.hu/mentes-a-trendben-egy-nap-a-tudatossag-jegyeben/

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.