Skip to main content
Blog

Mentes a Trendben – Egy nap a tudatosság jegyében

Várunk egy szuper, ingyenes családi rendezvényen, május 28-án a Fashion Trend Centerben. Jön a Mentes a Trendben – Egy nap a tudatosság jegyében, ahol mentes termékeket kóstolhatsz és szerezhetsz be, workshopokon vehetsz részt, és ha az első 150 vendég közt vagy, ajándékcsomagot is kapsz.

 

Ki korán kel, az ha aranyat nem is, de szuper ajándékcsomagot és rengeteg élményt biztosan lel. Hogy mikor és hol? Május 28-án, a Fashion Trend Centerben, ahol aznap reggel 10-től indulnak a Mentes a Trendben – Egy nap a tudatosság jegyében nevű rendezvény programjai.

 

Érdemes korán érkezni, mert az első 150 vendég kiállítóink termékeiből összeállított ajándékcsomagot kap.

 

Mentes a Trendben – Egy nap a tudatosság jegyében

A Csak a Mentes 5 éve rendezi meg Budapesten az egyedülálló Csak a Mentes Fesztiválokat. Most pedig velünk együtt mutatják be a Mentes a Trendben – Egy nap a tudatosság jegyében egésznapos rendezvényt Budaörsön. Gyere el, és tölts velünk egy egész napot a tudatosság jegyében: mentes kiállítók, egészséges programok és workshopok várnak, izgalmas témákkal.

 

A Fashion Trend Centerből már neked is ismerős lehet a Navajo és Monaco Spa ők is ott lesznek a kiállítók közt, na meg rajtuk kívül még sokan mások. Összesen 20 kiállító, a hazai mentes világ legjava hozza el legújabb glutén-, cukor-, laktózmentes, vegán, paleo, valamint bio, natúr és zero waste termékeit. Kiállítóink ráadásul kedvezményekkel, akciókkal várnak, szóval ami megtetszik, azt még kedvezőbb áron szerezheted be!

 

Nem találtál bébiszittert? Hozd el a gyerekeket is! Élménysziget és sportolási lehetőségek gondoskodnak arról, hogy a Mentes a Trendben minden korosztálynak szuper élmény lehessen. A kreatívkodókat és az aktív időtöltés szerelmeseit is színes programokkal várjuk!

 

A rendezvényre a belépés ingyenes. További infó és részletes program itt!

 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.