Skip to main content
Blog

Szoknyák vs. ruhák

Te szoknyás vagy inkább, vagy ruhás? Mutatunk egy kis inspirációt, hogy segítsünk eldönteni a kérdést – de persze az is lehet, hogy mindkét viselethez kedvet csinálunk.

 

Miért szeretjük a szoknyákat?

Dress Bar Women

Dress Bar Jeans

Impress Fashion

Egy szép szoknya nemcsak hogy megdobogtatja a szíved, hanem remekül kombinálható felsőkkel, kiegészítőkkel, az aznapi hangulatod szerint. Sőt, manapság már bátran keverheted is a stílusokat, és viselhetsz egy elegáns szoknyát sportos toppal – vagy fordítva.

 

A szoknyák tehát nagyon sokoldalú darabok: nem kell attól félned, hogy beszerzel egy új darabot, és nem tudod majd semmivel felvenni.

 

Miért szeretjük a ruhákat?

Dress Bar Women

Dress Bar Jeans

Impress Fashion

Ha nem szeretsz sokat gondolkodni azon, mit vegyél fel reggel, legszívesebben csak kikapsz valami hangulatodhoz illőt a szekrényből, akkor az egyberuhák neked is szuper megoldást jelenthetnek. Otthon töltöd az egész napot? Akkor is kényelmes viselet lehet mondjuk egy szép maxiruha.

 

És persze, bőven van választék: a ruhakínálatból pikk-pakk találhatsz új kedvenceket, akár az elegáns, akár a sportos stílust kedveled, akár a minik vagy a maxik szerelmese vagy.

 

Shoppingolni vagy nem shoppingolni?

 

Ha most még bizonytalan vagy, hogy megvásárold-e a kiszemelt darabokat, mert ezeket valószínűleg kevesebbszer fogod tudni viselni idén, szerintünk inkább fordíts egyet a dolgon és tekintsd a vásárlást befektetésnek: egy szép darabot szezonokon át hordhatsz. És jövőre sem lesz unalmas, hiszen a kiegészítőkkel is tudsz variálni.

 

Tudtad? A Fashion Trend Center egyes üzleteiben online is lehet vásárolni. Ha pedig a fentiek közül megtetszett egy szoknya vagy ruha, ezek közül mindent megtalálsz az online kínálatban!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.