Skip to main content
Blog

Így a bezártságban sem kell lemondanod a shoppingolásról

Imádsz vásárolni, és már nagyon hiányoznak a kedvenc üzleteid? Ha még személyesen nem is, de virtuálisan már válogathatsz a kínálatukból. Szóval jöhet egy kis shopping?

 

Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk: egy nő mindig nő marad. Szeretjük, ha rendben van a körmünk, a frizuránk, szép a bőrünk, és persze, ha csinosan tudunk felöltözni – divatos ruhák és cipők közül válogatva.

Süel

Piaf Paris

Na és persze azt is szeretjük, ha az évszaknak megfelelően frissíthetünk a gardróbunkon: ki ne akarna beszerezni egy-egy új felsőt, nadrágot, vékony pulcsit, balerinacipőt vagy magassarkút, bőrdzsekit vagy egy gyönyörű, új táskát?

Dress Bar Women

 

Ha te is így vagy ezzel, és már nagyon hiányoznak kedvenc üzleteid, akkor se csüggedj: sok helyen tudsz online vásárolni – így a Fashion Trend Centerben is.

Angel Secret

 

Vannak olyan üzletek, ahonnan Facebook üzenetben lehet rendelni, máshol telefonon, megint máshol webshopon is megtalálhatod és beszerezheted a legtutibb termékeket, pár kattintással.

 

Nézz szét a kínálatban, és ha kedvet kaptál néhány szemet gyönyörködtető, minőségi holmihoz, akkor az alábbi listából tudsz tájékozódni a további lehetőségekről.

Az itt felsorolt üzletektől és étteremtől online tudsz vásárolni Facebook üzenetben, telefonon vagy saját webshopjában: (kattints az elérhetőségekért)

Fashion Bistro
CCC
Manon fashion
XOXO FASHION
Via Nicoletta
Dress Bar Jeans
Dress Bar Women
Rinascimento
Topp
Solo Collection
Marco Renzo
– Piaf Paris
Angel Secret

B&P Moda
Majidi Tapéta

Impress Fashion

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.