Skip to main content
Blog

Köszönjük, hogy 2021-ben is velünk voltatok!

Új üzletekkel, sportolási lehetőséggel, olasz étteremmel bővült idén a Fashion Trend Center. Köszönjük, hogy ezt veletek együtt élhettük meg, tartsatok velünk 2022-ben is!

Neked mit hozott 2021? Az év vége felé mindannyian elgondolkodunk ezen, és bár abban valószínűleg mindnyájan egyetértünk, hogy nem (vagy nem mindig) volt könnyű és boldog ez az esztendő, de sok mindent köszönhetünk neki.

Mi, a Fashion Trend Centernél például azt, hogy ebben az évben is velünk voltatok, gyakran kerestetek fel minket egy kis shopping vagy feltöltődés miatt – ennek szívből örülünk, köszönjük, és reméljük, hogy 2022-ben is gyakran találkozunk majd!

Annál is inkább, mert idén bővítettük üzleteinket, szolgáltatásainkat, úgyhogy már egy szuper, új olasz étterem, sportolási lehetőség és számos új üzlet is vár titeket nálunk – hadd mutassuk be őket röviden.

Új szettek, új üzletből

A La Lunában olyan ruhákat találhatsz, amelyek kiemelik természetes szépségedet, viselésükkel a megjelenésed még bájosabb, harmonikusabb és magabiztosabb lehet. A szintén idén megnyílt Koko Be Pretty pedig igényes alkalmi ruhákat, egyedi kincseket kínál, na és persze a hétköznapi elegancia alapdarabjait is beszerezheted itt.

KOKO -be pretty-

La Luna

Ha viszont inkább a szabadtéri mozgás, sportolás, túrázás, kempingezés szerelmese vagy, akkor az Outdoor House lesz az új kedvenc üzleted.

Az otthonod csinosításában is segítenek

Új konyha- vagy fürdőszobabútort szeretnél, vagy a gardróbodat alakíttatnád át? Az UniQitchennél mindenben segítenek, a tervezéstől a kivitelezésig.

A MONACO SPA pedig 20 éves tapasztalattal a háta mögött segít, ha exkluzív, kiváló minőségű wellnesstechnikai eszközökkel szerelnéd fel az otthonod. Mondjuk vennél egy hidromasszázs kádat, szaunát vagy medencét csináltatnál.

Első az egészség!

 

Ezt a mondatot sokszor hallhattad az elmúlt hónapokban, és tényleg nagyon fontos, hogy odafigyelj az egészségedre. Az Optowit Optikában látásvizsgálattal és folyamatos akciókkal várnak. Ha pedig vérvételre vagy más laborvizsgálatra lenne szükséged, a Diagnost Magánvérvételi helyen tudnak ezekben segíteni.

  

Ha pedig újévi fogadalomként elkezdenél rendszeresen mozogni, vagy folytatnád a már elkezdett edzéseidet, esetleg megismernél egy új mozgásformát, akkor shopping előtt vagy után nézz be a Spiderbe!

A ledolgozott kalóriákat pedig gyorsan vissza is pótolhatod az Aromi olasz étteremben, ahol a legfinomabb olasz ételekkel is várnak. És igen, desszert is van.

Jövőre is sok meglepetéssel, új üzletekkel várunk titeket, érdemes továbbra is követni minket, illetve ellátogatni a Fashion Trend Centerbe.

 

 

Főkép: Ian Schneider, Unsplash

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.