A La Luna márka megálmodásával olyan stílusra törekedtem, amivel segíthetem a nők kiteljesedését. Hogy a reggeli készülődések alkalmával, az I-re, az a bizonyos pont egy La Luna ruha kiválasztása lehessen, és ezt a választást öröm, elégedettség kísérje a tükör előtt is.

Hiszem, hogy minden nő gyönyörű! Minden ruhadarab megalkotásakor az inspirál, hogy a természetes szépségeteket hangsúlyozza a kiválasztott darab. Harmónia, játékos vidámság, hívogató bájosság jellemzi a La Luna Nőt, aki egyben magabiztos és ellenálhatatlan. Ez a La Luna márka igazi védjegye.

Amikor egy új kollekción dolgozunk, mindannyiunknak az a legfőbb célja, hogy minden Nő megtalálja közte a számára legelőnyösebb fazont, kompromisszumok nélkül. Hogy a legtöbbet hozzátok ki önmagatokból kedves nő társaim formailag, és tartalmilag egyaránt.

A La Luna hátterében olyan csapat áll, amelynek minden tagja számára fontos a minőség. Teljes mértékben magyar termékeket állítunk elő, a tervezéstől, szabáson át a varrásig, minden momentum itthon zajlik. Az igényes kivitelezés a méltán híres hazai gyártás gondos keze nyomát viseli magán.

Hitvallásom, hogy nincsenek kompromisszumok a gyártásban. A legjobbat szándékozunk nyújtani minden La Luna Nőnek, úgy a felhasználásra kerülő anyagok, mint a tervezés és kivitelezés tekintetében.

Köszönjük, hogy benéztél hozzánk! Ha van rá lehetőséged, látogasd meg egy hozzád közel eső kereskedőnket, bízom benne, hogy találsz egy-két szép darabot, amiben örömödet leled!

Üzlet neve

La Luna

Üzlet típusa

Divat

Elérhetőség

+36 30 457 5296

www.lalunawebshop.hu

webshop.laluna@gmail.com

Térkép