Skip to main content
Blog

Kényelmesen vagy csinosan: te hogy indítod az új évet?

A választás a tied, mi pedig segítünk megtalálni a legszuperebb outfiteket!

 

Elfogyott a pezsgő és a malacsült, sőt, a legtöbben már a munkahelyünkre is visszatértünk. Ami persze, együtt jár a nagy kérdéssel minden reggel: mit vegyünk fel. Neked már megvan az elképzelésed, hogy kényelmesen, vagy inkább elegánsan indítod a januárt, vagy épp most keresel egy kis inspirációt a szettjeidhez, mert egyelőre nincs ötleted? Bárhogy érzel is épp, a legjobb helyen jársz: segítünk, hogy csinosan és stílusosan indíthasd az új évet!

 

Ha elegánsan öltöznél

1, Csinos fekete overál – Talán már lapul is egy ilyen ezerarcú darab a szekrényedben, de ha még nem, érdemes felpróbálnod egyet és barátkozni vele egy kicsit, mert szinte bármilyen alkalomra felkaphatod, fontos reggeli megbeszéléstől egy kellemes vacsoráig.

Nude Fashion

2, A színek erejével – Ha egy kis színt csempésznél az öltözékedbe, hívd bátran segítségül a kék és a narancs árnyalatait. Ebben segíthet ez a gyönyörű ruha is, amit a térd felett átlátszó részletei tesznek még sejtelmesebbé, izgalmasabbá.

TR Moda

3, Elegancia, kis csavarral – Ebben a hosszú ujjú, bordázott, hasvillantós felsőben nemcsak elegáns, hanem játékos és szexi is lesz a megjelenésed. Még a rojtjai is segítenek a tekintetek irányításában! Viseld testhez simuló hosszú nadrággal, így nem villantasz túl sok bőrt, és nem lesz közönséges a megjelenésed.

TR Moda

 

A Jolly Joker: még mindig nagy divat a bőr és a bőrhatású öltözet. Ezzel egyrészt nem tudsz túlzásba esni (akár tetőtől talpig bőrszerkóba is bújhatsz), másrészt pedig mind az elegáns, mind a lezserebb szettjeidet segíthet új szintre emelni egy-két új bőr vagy bőrhatású darab.

Divas Italiana

 

Ha lezseren öltöznél

1, Az örök klasszikusok – Ha a lezserebb stílus szerelmese vagy, vagy épp most próbálnád ki először, kihagyhatatlan egy bő szárú nadrág és egy kényelmes pulcsi. Csak arra vigyázz, hogy ha a nadrág bő fazon, a pulóver ne lógjon rajtad, mert úgy slampos lesz az összhatás.

LGL Brand

2, Egyszínűen – Van kedvenc színed? Akkor a jó hír, hogy 2023 elején szuperdivatos lehetsz a segítségével: öltözz bátran tetőtől talpig egy színbe, és élvezd a rád irányuló figyelmet!

LGL Brand

3, Szürkében is izgalmasan – Ha szürkébe burkolóznál, a megjelenésed akkor sem kell, hogy unalmas legyen. Variálj bátran a kiegészítőkkel, vegyél fel hozzá egy divatos, színes táskát és egy menő szemüveget!

LGL Brand

Meghoztuk a kedved egy kis shoppingoláshoz, esetleg bele is szerettél valamibe a fentiek közül? Akkor gyere el hozzánk a Fashion Trend Centerbe, és szerezz be néhány új kincset 2023-ra.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.