Blog

Itt a ragyogás ideje!

Öltsd magadra a csillogást, és köszöntsd 2021-et ragyogó szettben – még akkor is, ha idén szűk körben ünnepeltek.

 

A 2020-as év sokunk számára tartogatott új kihívásokat, nem várt nehézségeket – talán most te is úgy érzed, hogy nincs kedved, sem okod ünnepelni. De ez nincs így! Mi arra szavazunk, hogy igenis vedd elő a legszebb, legcsillogóbb ünnepi szettedet, és ragyogj az ünnepi időszakban!

 

Hogy miért? Mert egyrészt néhány nap, és 2020 véget ér (ha nehéz éved volt, akkor ünnepeld meg, hogy vége), másrészt mindannyian reménykedve várunk egy szebb, jobb új esztendőt, ami megérdemli, hogy ragyogva köszöntsük. Még akkor is, ha idén a pároddal kettesben ünnepelsz, vagy csak szűk családi körben koccintotok.

 

És hidd el, neked is sokkal jobb érzés lesz csinosan várni 2021-et, mint kinyúlt pulcsiban, mackóalsóban és mamuszban.

 

Hogy mit vegyél fel? Ebben is segítünk! Jöhet a már jól bevált arany, ezüst és a klasszikus csillogó kis fekete. Ha a ruhád egyszerűbb, csempéssz a kiegészítőkkel egy kis ragyogást az outfitedbe.

Divas Italiana

TR Moda

Divas Italiana

De ha idén valami újra, valami másra vágysz, akkor még mindig nem késő beszerezni egy-két új kedvencet: jöhetnek a lilásan csillogó, vagy a pasztell rózsaszín ünnepi csodák. Ezekben egyrészt bájos és gyönyörű leszel, másrészt jövőre már reméljük, hogy nagyobb társaságban is viselheted egyik új ruha-szerelmedet!

AnnaRita

Divas Italiana

 

Várunk téged a két ünnep között is: 

Nyitvatartás: Hétfő-Szombat: 10:00-18:00 - Vasárnap: 08:00-14:00