Skip to main content
Blog

FesztiválON: indul az év legbulisabb időszaka!

Hozzánk hasonlóan neked sem a napijegyed vagy bérleted beszerzése a kérdés, hanem a „mit vegyek fel?” motoszkál máris a fejedben? Nyugi, mindjárt segítünk megoldani!

 

Idén végre teljes gőzzel dübörög a fesztiválszezon! Nemcsak Európa egyik legnagyobbja, a SZIGET tér vissza augusztus 10-15 közt, hanem blogbejegyzésünk születésekor épp zajlik a VOLT (június 21-25) és jön a Balaton Sound is, június 29 – július 2 közt.

 

És júliusban sem maradunk bulik nélkül: az EFOTT a Velencei-tónál, július 13-tól 17-ig, a Campus Fesztivál pedig 20-tól 24-ig vár minket Debrecenben. A nyarat pedig a Szegedi Ifjúsági Napokon (augusztus 23-28), vagy Zamárdiban a Strand Fesztiválon zárhatjuk (augusztus 18-21).

 

De ez még nagyon messze van, ne is gondolj erre, inkább nézzük a legmenőbb idei fesztiváltrendeket!

 

3 divattipp az idei fesztiválszezonra

 

1, Kétrészes a nyerő – Kedvenc kétrészes szettedet természetesen a fesztiválokon is viselheted. Arra ügyelj, hogy szellős anyagú legyen, és kényelmes sportcipővel kombináld.

TR Moda

2, Kényelem, lazaság, szabadság – Ha ezeket az érzéseket az outfiteddel is szeretnéd kommunikálni, vedd fel a kedvenc térdig, vagy térd alatt érő rövidnadrágodat egy bikinifelsővel! Ha fölé veszel egy bő inget, és nem gombolod be, úgy extrán divatos leszel.

LGL Brand

Piaf Paris

3, Mini, kicsit másképp – Itt a nyár, a fesztiválszezon: mikor mutatnál magadból többet, ha nem most? Elő hát a minikkel és a hasvillantós pólókkal! Idén nemcsak a farmer minishort a menő, hanem a horgolt maxi nadrág, illetve rojtos darabok is reneszánszukat élik.

Piaf Paris

LGL Brand

Vásárolj be nálunk a Balatonra menet!

 

Ha a napijegyed vagy bérleted már megvan, de még nem tudod, mit vegyél fel? Esetleg indulás után gondoltad meg magad, hogy mégsem lesz jó az az outfit, amit becsomagoltál?

 

Ne aggódj, mi tudjuk a megoldást: Balatonra menet ugorj be hozzánk, a Fashion Trend Centerbe, és szerezd be a legszuperebb fesztiválozós ruhákat, kiegészítőket. Akár az extravagánsabb, akár a visszafogott vagy laza stílust szereted, nálunk biztosan megtalálod a legújabb kedvenceidet!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.