Skip to main content
Blog

Ez az összeállítás a nyár egyik nagy slágere: éljenek a kétrészes szettek!

A kétrészes szettek egyre divatosabbak, aminek mi, lányok csak örülni tudunk, hiszen jobbnál jobb elegáns vagy laza outfiteket pattinthatunk magunkra pillanatok alatt. Ha most szereznéd be az új kedvenc nyári kétrészesedet, adunk egy kis inspirációt a választáshoz!

 

Egy kétrészes szett nemcsak hogy villámgyorsan megoldja a „mit vegyek fel” kérdést, de nagyjából ezerféléből tudod kiválasztani az alakodnak és stílusodnak megfelelőt, nem mellesleg pedig szépek, divatosak is az ilyen együttesek.

 

Hogy elegáns, vagy inkább lezser legyen-e a megjelenésed, nyilván te döntöd el, az alkalomtól függően, mi viszont szívesen adunk egy kis inspirációt a választáshoz!

 

Fehérek és elegánsak

Ha elegánsan szeretnél felöltözni, nyáron egy fehér színű kétrészes szett lehet az egyik legjobb választás. Viseld kalappal és visszafogott kiegészítőkkel!

TR Moda

Ebben a romantikus szettben modern Hófehérke lehetsz!

TR Moda

Szabadtéri színházba vagy elegáns vacsorához keresel ruhát? Akkor egy ilyen elegáns, különleges, nyakba akasztós, a vállakat szabadon hagyó szett biztosan tetszeni fog! Válassz bátran különleges színt, és tündökölj!

 

 

Tipp: ha elegánsan szeretnéd viselni a kétrészes szetteket, figyelj az anyagra! Inkább a drága selymeket idéző ruhákat válaszd, a pamutot és a kényelmes vásznakat inkább más alkalomra tartogasd.

 

Nyaraláshoz, szabadidőhöz ideális együttesek

Városnézés, séta a vízparton, vagy más szuper nyári program vár rád? Ebben a keleti mesevilágot idéző, kényelmes szettben kimaxolhatod az élményeket!

TR Moda

Ha nyár, akkor vibráló színek! Jöhet például egy csinos neonzöld összeállítás?

TR Moda

Kánikulában a szabadidős szetteket is újra kell értelmeznünk. De miért gondolnád túl? Egy ilyen cuki, kényelmes, szellős outfitben egész nap jól fogod érezni magad. És ez egy felejthetetlen nyár egyik legfontosabb hozzávalója! ;)

TR Moda

Válassz jól szellőző, pamut szetteket, amiket megbolondíthatsz merészebb kiegészítőkkel is.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.