Skip to main content
Blog

Fekete, te csodás!

Imádod a fekete cuccokat? Akkor hozzánk hasonlóan biztosan úgy gondolod, hogy ez a szín tökéletes! Lássuk, miért szeretjük ennyire, és mi jellemző ránk, black fanokra a pszichológusok szerint.

 

Kinyitod a gardróbod, és azt látod, hogy szinte minden ruhád és kiegészítőd fekete? Évszaktól és napszaktól függetlenül ezt a színt viseled legszívesebben, és nem is kérdés, hogy amikor vásárolni mész, milyen színű új cuccokkal térsz haza (akkor is, ha ezredszer is megfogadtad, hogy nem veszel több fekete holmit)?

TR Moda

Ha a fentiekre a válaszod igen, akkor üdvözlünk a fekete szín rajongóinak klubjában! De hogy miért ilyen népszerű a fekete? Mert egyszerű, de nagyszerű – elegáns, kifinomult, soha nem tolakodó, nem hivalkodó. Szinte bárhol viselheted, és mindenkinek jól áll, kortól és alkattól függetlenül. Ja, és soha nem unalmas!

Manon

Miss Trendi

Xoxo Fashion

Mi jellemzi azokat az embereket, akik imádnak feketében járni?

 

Ezt a színt gyakran párosítják a kifinomultsággal, az intelligenciával és a komolysággal. Akik gyakran és szívesen viselnek feketét, azok a pszichológusok szerint többnyire vágynak karrierre, hatalomra – fogalmazhatunk úgy is, hogy elég ambíciózus emberek. Ugyanakkor érzékeny, érzelmes emberek is, amit el szeretnének rejteni, hogy megóvják a lelküket és érzéseiket a külvilágtól.

LGL Brand

Néha kicsit szétszórt vagy? A fekete ruhák összeszedettebbnek mutathatnak a külvilág felé – talán ezt használod ki, ha nem is tudatosan. De az is lehet, hogy úgy érzed, a kedvenc színed segít megnyugodni, és újra jobban tudsz a hétköznapi feladataidra fókuszálni.

 

Hogyan viseld a feketét?

 

Impress Fashion

Hogy idén ősszel még izgalmasabban viselhesd a feketét, keverd bátran a különböző textúrákat! Bőrt vagy műbőrt a szövettel, műszőrmével vagy akár egy mintás, pihe-puha pulcsival – természetesen mindezt feketében!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.