Skip to main content
Blog

Esküvőre fel! Szerezz be mindent egy helyen

Esküvőre készülsz? Akkor irány a Fashion Trend Center! Nálunk mindent megtalálsz a menyasszonyi ruhától az örömanya, koszorúslány vagy vőlegény szettekig, de abban is segítünk, hogy vendégként kiragyogj a násznépből.

 

Egy esküvő előtt nagy a sürgés-forgás, készülődés, hiszen annyi teendőre kell időt szakítani, a fodrásztól a körmösön át az ajándékvásárlásig. Ha pedig a te esküvőd közeleg, akkor azt a kifejezést, hogy „tennivalók listája” már ki se mondjuk előtted, ugye?

 

Ha minden perced be van osztva, érthető, hogy bosszúságnak éled meg, ha kiderül, hogy még a ruha- vagy cipővásárlásra is időt kell szakítanod, vagy kimaradt egy-két fontos holmi, amit még be kell szerezned.

 

Esküvőre vagy hivatalos? 

Szuper szetteket találsz vendégként is, mely kisebb vagy nagyobb esküvőn is megállja a helyét.

TR Moda

Piaf Paris

Fashion Trend Center, ahol az egész násznép felöltözik

De ne izgulj, csak pattanj be a kocsiba, és vedd az irányt a Fashion Trend Center felé! Nálunk mindent megtalálsz, ami a tökéletes esküvői outfithez kell – legyen szó egy-két elfelejtett kiegészítőről, egy utolsó pillanatos új menyasszonyi ruháról, vagy egy teljes vőlegény-szettről.

Pippi by Papp Ildi

Nude

Marco Renzo

Ha az örömanya nem elégedett a ruhájával, szeretne egy új cipőt vagy másik blézert akar inkább, hozzátok el őt is! Nálunk gyönyörű, egyedi termékeket találtok neki is, és az árakkal is elégedett lesz.

Edyna Modell / KOKO -be pretty-

Koszorúslány leszel, de nem találsz ruhát? Vagy egyszerűen csak szeretnél egy csodaszép ruhát, amit nemcsak ezen az esküvőn viselhetsz, hanem később is bármilyen elegáns eseményre felvehetsz vendégként? Akkor is feltétlen nézz be a Fashion Trend Center földszinti üzleteibe, ahol a nagy választékban biztos, hogy megtalálod az alakodhoz és stílusodhoz leginkább passzoló ruhát.

Pippi by Papp Ildi

A sikeres shopping után megkönnyebbülve élvezheted szépségszalonjaink szolgáltatásait, ha pedig megéheztél, válogass kedvedre az Aromi olasz étterem és pizzéria finomságaiból!

 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.