Skip to main content
Blog

Éljen a tavaszi megújulás: 3 hajtrend és 3 körömtrend 2023 tavaszára

Ha tavasz, akkor megújulás! Jöhet egy új frizura, vagy egy menő manikűr? Mutatunk pár klassz lehetőséget, amelyekből kiválaszthatod a hozzád illőt.

 

Ha a gardróbfrissítéssel már megvagy, de úgy érzed, valami még hiányzik, akkor most mutatunk néhány szuper haj- és körömtrendet, hogy te magad is meg tudj újulni 2023 tavaszán.

 

3 szuper tavaszi hajtrend

 

  1. Szárítsd be! Vágass lépcsőzetes frizurát, majd szárítsd befelé egy körkefével. Aztán nincs más dolgod, mint bezsebelni a bókokat, amiket ezzel a nőies és elegáns frizurával kapsz.

 

  1. Frufrut mindenkinek! Wednesday Addams Netflix-diadalmenete után sok ezer lány akar frufrut vágatni 2023 tavaszán. Ha ez a terved, próbáld ki a függöny frufrut, ami szinte minden arcformához és hajtípushoz passzol.

 

  1. Marad a bob: a hatvanas évek egyik kedvenc frizurája sokoldalú, többféleképpen formázható. A különböző vágási technikákkal pedig nagyon valószínű, hogy a fodrászod az arcformádhoz tudja majd igazítani a bob fazont, a power bobtól a choppy bobig.

 

3 klassz körömtrend tavaszra

 

  1. Virágos körmök: Ha tavasz, akkor újjáéledő természet és persze, virágzás. Miért ne követhetnéd te is ezt a bájos és imádnivaló trendet, a ruháidon és akár a körmeiden is? Ráadásul a közelgő esküvőszezonra is tökéletes választás!

 

  1. Csillogás: Az apró strasszok és az ezüstös manikűr 2023 tavaszán is nagyon trendi. És a legjobb benne, hogy ezerféle (vagy még sokkal több) variáció lehetséges, de mind szuper!

 

  1. Egyszínű manikűr: A színek, minták keverése mellett az egyszínű körmök is nagyon divatosak lesznek. Ha a feketét vagy a sötétzöldet túl komornak érzed, válassz egy mindig menő vöröset!

 

Kedvet kaptál a tavaszi megújuláshoz? Akkor gyere el hozzánk a Fashion Trend Centerbe: a Beauty Trendben fodrászat, kozmetika és körmös is segíthet megvalósítani, amire vágysz. Utána pedig maradj egy kicsit shoppingolni is, hiszen a tavaszi megújuláshoz az új ruhatár is hozzátartozik!

 

Üzleteink minőségi választéka folyamatosan bővül, áraink viszont nem szálltak el, így nálunk mindent elérhető áron tudsz megvásárolni. Ráadásul a várost sem kell bejárnod, mert minden itt van, egy helyen, a Trendben!

 

Főkép: Pinterest

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.