Skip to main content
Blog

Közeleg az esküvőszezon, mutatjuk, mit viselj!

Az idei esküvőszezon csodálatos színekkel, fazonokkal, anyagokkal kényeztet: segítünk megtalálni, amire szükséged lesz!

 

Akár menyasszonyként várod az idei esküvőszezont, akár koszorúslány vagy vendég leszel, vagy a vőlegénynek és az örömanyának segítesz megtalálni a legszuperebb szetteket, egy dolog biztos: nem hagyhatod az utolsó pillanatra a keresgélést és a választást. Vess most egy pillantást velünk arra, milyen lesz a 2023-as esküvőszezon divatja, és találd meg a hozzád leginkább illő ruhát vagy szettet, a szezon trendszíneiben.

 

Mit viselj a közelgő esküvőszezonban?

 

Menyasszonyoknak: chiffon, organza, A-vonal – Idén nyáron férjhez mész? Gratulálunk! Talán már van is elképzelésed, milyen lesz a ruhád. Ha még nincs, a 2023-as trendek alapján válassz egy chiffon vagy organza anyagú, A-vonalú, lágy esésű ruhacsodát.

Lilly Esküvői Ruhaszalon, helyszín Majidi Design

Pippi by Papp Ildi, helyszín Majidi Design

 

Menyecskeruha: így nem lesz közönséges – Ha attól tartasz, hogy túl közönségesen fogsz kinézni egy rövid, piros ruhában, válassz egy tüll csodát, amiben inkább egy csinos és elegáns balerinára hasonlítasz majd.

Pippi by Papp Ildi

 

Nude Fashion

 

Koszorúslányoknak: semleges színű selyemcsodák – Ki mondta, hogy koszorúslányként ugyanolyan ruhákba kell öltöznötök a többiekkel, vagy épp muszáj színeset viselni? 2023 nyarán a semleges színek hódítanak majd, ami szuper hír, mert a nude, bézs, elefántcsont-, krém- vagy tojáshéjszín közül szinte mindenki megtalálja a hozzá tökéletesen passzolót. Ami az anyagokat illeti, a szatén még mindig hódít majd, de egyre több helyen találsz majd selyem ruhacsodákat is a kínálatban.

Pippi by Papp Ildi

Örömanyák aranyban – Ez akár egy hollywoodi vígjáték címe is lehetne, de nem annak szántuk. Hanem arra szeretnénk biztatni az „arany szívű” örömanyákat, hogy keresgéljenek ők is bátran a fent már említett semleges színű ruhák közt, a hozzájuk illő árnyalatot és fazont pedig viseljék arannyal kiegészítve.

Edyna Modell

 

Vőlegények trendszínei – A leendő férjed ne feketébe öltözve mondja ki a boldogító igent. Sokkal trendibb választás egy kék, szürke vagy barna öltöny – válasszátok, ami a szemszínéhez passzol.

Lilly Esküvői Ruhaszalon

 

Marco Renzo

Vendégek trendje – A kék és a zöld árnyalataival, selyemmel vagy szaténnal, esetleg valami különleges díszítéssel a ruhádon nem foghatsz mellé. Csak arra vigyázz, hogy ne ragyogd túl a menyasszonyt!

Nude Fashion

Pippi by Papp Ildi

 

KOKO -be pretty-

 

Már tudod, mire van szükséged, vagy egyelőre inkább ötleteket gyűjtenél, próbálgatnál, nézelődnél? Gyere el a Fashion Trend Centerbe, és szeress bele álmaid szettjébe! Vagy szerezd be földszinti üzleteink folyamatosan megújuló, egyedi és megfizethető kínálatából, amire vágysz. Legyél te a legcsinosabb a közelgő esküvőszezonban!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.