Skip to main content
Blog

Bolondos szabások, tündöklő színek

Felemásan – Ki mondta, hogy amit viselsz, annak tökéletesen szimmetrikusnak kell lennie? Engedd el a fantáziád, és ölts magadra valami szabálytalant, felemásat! Biztos, hogy azonnal a figyelem középpontjába kerülsz majd, bárhol is járj.

TR Moda

LGL Brand

 

Vicces lyukacsos – Hol legyen a kivágás? Manapság már egyáltalán nem törvényszerű, hogy csak elől lehet kivágott egy ruha. Mit szólnál egy hátul dekoltált, oldalt vagy az ujjrésznél, esetleg mindenhol lyuggatott outfithez? Vicces, vagány és most szupertrendi is!

Impress Fashion

Deniz Paris

 

Játék a formákkal – A megszokott unalmas? Akkor vigyél bele egy bolondos kis csavart, amitől mindjárt más lesz az összhatás.

Impress Fashion

 

Színezd újra – Ha valamikor, hát a Bolondok napján mind megbolondulhatunk egy kicsit, és felölthetünk valami igazán bohókás összeállítást. Játssz bátran a színekkel, a végeredményt imádni fogod!

Impress Fashion

LGL Brand

 

Ha nemcsak a Bolondok napján tennéd különlegesebbé és vidámabbá a megjelenésed, akkor aztán tényleg érdemes szétnézned a kínálatban – a Fashion Trend Center üzleteiben online is beszerezhetsz néhány új kedvencet!

Az üzletek aloldalain lévő elérhetőségeken megtudhatod, hogyan rendelhetsz tőlük. És ha még nem tetted, kövesd a Fashion Trend Center Facebook és Instagram oldalát, mert folyamatosan jelentkezünk információkkal, újdonságokkal és játékokkal!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.