Skip to main content
Blog

5+1 szuper érv, amiért a Fashion Trend Center igazán egyedi

By 2022-06-09No Comments

A változatosság gyönyörködtet, és naná, hogy az egyediség is! Hogy mi itt a Fashion Trend Centerben miben vagyunk egyediek, arról meggyőződhetsz a saját szemeddel – gyere el, tölts egy napot velünk, ismerj meg minket és szolgáltatásainkat.

 

Ha kiváló minőséget keresel megfizethető áron, és szeretnél mindent egy helyen elérni, ami neked fontos, akkor pattanj be a kocsiba és gyere el hozzánk, a Fashion Trend Centerbe! 5+1 jó érvünk van, hogy miért érdemes ellátogatni hozzánk, megismerni minket, és rácsodálkozni, mi mindenben vagyunk egyediek, különlegesek.

 

5+1 érv, amiért érdemes felfedezni a Fashion Trend Center egyediségét

 

1, Klassz sportolási lehetőségek és szuper élmények várnak. Akár a Spider Falmászó Központ, akár a Bodybox edzéseit választod, egy biztos: topformába hozhatod magad, és közben még egy csomó élménnyel is gazdagodsz!

Bodybox

Spider Falmászó Központ

2, Segítünk, hogy egészséges maradj. A Diagnost magánvérvételi helyen elvégeztetheted azokat a vizsgálatokat, amelyekre az egészségmegőrzés jegyében időnként mindenkinek szüksége van.

 

3, Velünk mindig divatos leszel. Ha eredeti, a plázák kínálatától eltérő darabokra szeretnél lecsapni, ráadásul a lábadat se akarod lejárni, mire ruhát és kiegészítőket is találsz, akkor a Fashion Trend Centerben a legjobb helyen jársz. Kínálatunk ráadásul hetente megújul, így akár minden héten új, divatos cuccokat szerezhetsz be!

LGL Brand

TR Moda

4, Az otthonodat is megszépítheted velünk. Az Omega Möbel, az Uniqitchen, a Monaco Spa és a Majidi Tapéta üzleteinek termékpalettájával az egész lakásod megújulhat. Nem kell ötven helyre betérned, elég hozzánk, a Fashion Trend Centerbe kijönni, így időt és pénzt is spórolhatsz.

Majidi Tapéta

Uniqitchen

5, Válogatott finomságokkal várunk. Ha megéhezel, és minőségi alapanyagokból készült, finom ételekre vágysz, a Trend Kamra, a Trend Bisztró és az Aromi étterem finomságainak te sem fogsz tudni ellenállni!

Trend Kamra

AROMI Olasz Étterem és Pizzéria

+1: Szuper szolgáltatások, megfizethető áron, egy helyen. Be kell ugranod a postára, de a kocsit is le kell mosni? Nem mellesleg az idejét se tudod, mikor volt egy kis időd magadra? Akkor egy jó hír: nálunk elintézheted a postát és az autómosást, utána pedig vár a fodrász, a kozmetikus és a körmös is.

M&D Premium Skincare Referencia Kozmetika

 

További infók arról, mi mindent találsz meg nálunk – egy helyen, kiváló minőségben: https://fashiontrendcenter.hu/hellobudaors/

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.