Skip to main content
Blog

5 tipp, mit szerezz be idén a leárazásokon

Akár egy-egy ruhadarab, akár teljes szett szerepel a kívánságlistádon, tudunk néhány tippet meg egy kis inspirációt adni a következő shoppingtúrád előtt. Fussuk át gyorsan, mit érdemes beszerezni a leárazásokon!

 

Elég egy pillantást vetni bármelyik időjárás-előrejelzésre, hogy lásd, a tél egyelőre nem tágít. Ez pedig egyet jelent azzal is, hogy egyelőre nem pakolhatod el a melegebb holmikat. Sőt, érdemes újakat is beszerezni, mert vannak, akik szerint csak most jön még a tél java. Meg aztán, ki ne unta volna már meg a november óta hordott pulcsikat, nadrágokat, kiegészítőket? Kell egy kis változatosság, egy kis ruhatárfrissítés, amit a leárazásoknak köszönhetően most szuper áron tudsz megvalósítani!

 

Nálunk, a Fashion Trend Centerben is javában zajlanak a leértékelések. Így hatalmas kedvezményekkel szerezheted be az új kedvenceidet, a készlet erejéig, amiket akár még tucatszor viselhetsz tavaszig!  https://fashiontrendcenter.hu/sale-2023/

 

Jöhet egy kis ízelítő, hogy mit érdemes a leárazásokon beszerezni?

 

1, Vidám téli szettek – a 2023-as év színe a Viva Magenta, csempészd be bátran az outfitjeidbe is. Sőt, akár egy teljes új szettet is eköré komponálhatsz, imádni fogod!

Dress Bar Women

2, Kell egy kabát! – Vagy kettő, ha nem tudnál választani a szebbnél szebb lehetőségek közül.

LGL Brand

3, Helló, Hófehérke – Az idei tél egyik slágerszíne a fehér. Viseld bátran, akár tetőtől talpig, de ha ezt a trendet soknak érzed, egy szép kötött ruha is remek választás lehet!

LGL Brand

4, Kis fekete 2.0 – Gondold újra bátran a kis fekete ruhát, és válassz egy olyat, amely szabásában vagy mintázatában kitűnik az egyszínűek közül.

 

Pippi by Papp Ildi

5, Csábos pöttyös – Ha elegáns, ugyanakkor kislányosan bájos szettre vágysz, a pöttyös lehet a nyerő! Kombináld visszafogott kiegészítőkkel, a finom hatás érdekében.

KOKO -be pretty-

Hol érdemes vásárolni a leárazásokon?

Ha kedvet kaptál egy kis shoppingra, vagy megtetszett valami konkrét a fenti képeken, gyere el hozzánk a Fashion Trend Centerbe. Szuper akciókkal és kiváló minőségű termékekkel várunk!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.