Skip to main content
BlogEgyéb

5 szuper tavaszi divattrend, amiket imádni fogsz!

By 2022-02-17No Comments

Hogy ne vessz el az üzletek kínálatában, bemutatunk öt nagyon szép és csúcsszuper tavaszi trendet, amikbe már most érdemes beruháznod.

Helló Tavasz, jó, hogy már mindjárt itt vagy! Ugye, te is így gondolod, így érzed? Akkor le mernénk fogadni, hogy nagyon vágysz már egy kis gardróbfrissítésre is. Súgunk hát egy picit, hogy mi mindent érdemes már most beszerezned a 2022-es tavaszi trendek bőséges kínálatából.

5 szuper divattrend 2022 tavaszára

1. Őrületes színek – Akár a monokróm és a bézs, akár a színek szerelemese vagy, egy biztos: az idei tavasz egyik legfeltűnőbb trendjét nem tudod majd figyelmen kívül hagyni. Mert hogy jönnek a színek! Néhány divatguru szerint a neonsárga lesz az egyik kedvenc, de hódítani fog a pink és a csokoládé. És jönnek a vadító gyümölcsszínek is, mint például az érett málna.

LGL Brand

Xoxo Fashion

Süel

 

2. A legjobb bőr – A tavasz és a nyár arra bátorít majd, hogy ne félj kivillantani a lábad és a hasad. Jönnek a nagyon mini topok és az extramini szoknyák, amiket akár kombinálhatsz is.

LGL Brand

Extra tipp: Ha a magabiztosságodon még úgy érzed, dolgoznod kell, vegyél fel először egy oversize kabátot is a mini szettedhez, ami szintén nagyon trendi lesz tavasszal is!

LGL Brand

3. Diszkókirálynő – Régóta nem láttunk olyan szuper partiruhákat, vagy akár buliszetteknek is beillő darabokat, mint amilyenekkel 2022 tavaszától találkozhatunk az üzletekben – egy szuper, fémes hatású vagy flitteres ruhát neked is fel kell próbálnod!

Deniz Paris

4. Gondolkodj nagyban – Vagyis ne mondj azonnal nemet a szezon egyik slágerkiegészítőjére, az óriástáskára. Ami most tényleg óóóriási lesz!

 

5. Fekete-fehér, igen, nem? – A monokróm stílus szerelmese vagy? Akkor tavasszal viseld úgy, ahogy eddig még sosem: csempéssz mintákat, játékosságot, meglepő kiegészítőket a fekete-fehér összeállításokba. Merd újragondolni a már megszokott szetteket, és idén tavasszal garantáltan nem maradsz észrevétlen! 😉

LGL Brand

TR Moda

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.