Blog

4 szuper divatújdonság mindenkinek

Legyen bármilyen az alakod, a következő imádnivaló újítások közt te is találsz majd hozzád passzolót!

 

  1. Erős színek: Az üzletek kínálatában egyre több különleges színű ruhadarab jelenik meg – jönnek a citromsárgák, narancsszínűek, neonzöldek. Vigyázz, kész… próbáld fel, és szeress bele egy ilyen igazán nem hétköznapi csodába!

Impress Fashion

LGL Brand

 

  1. Ne félj a mintáktól: Eddig főleg egyszínű cuccokat hordtál? Ne tartson vissza semmi a kísérletezéstől! Bújj bele egy szivecskés melegítőbe, vagy próbálj fel egy telibe mintás, bő szárú nadrágot. Extra tipp: Mivel ezek önmagukban is figyelemfelkeltő darabok, a kiegészítőket minimalizáld.

TR Moda

LGL Brand

 

  1. Tyúklábminta: Már a Nagyi gardróbjában is ott volt, de idén abszolút nem mamás cuccokon tér vissza – izgalmas szabású szoknyák, ruhák, kabátok készülnek ezzel a klasszikus mintával, ami mindenkinek jól áll!

TR Moda

 

  1. Farmer kicsit másképp: A sokszor kényelmetlen csőfarmerek, répaszabásúak és társaik után végre kényelmesebb farmerek közül is kedvedre válogathatsz. Adj egy esélyt a bő szárúaknak, nem fogod megbánni! Extra tipp: ha nem vagy túl magas, vagy picit teltebb az alkatod, viseld magassarkúval. A változást imádni fogod!

LGL Brand

 

Megtetszett valamelyik stílus vagy ruhadarab? Szerezd be mielőbb – így új kedvenceddel is színesebbé teheted a tél hátralévő részét. 😉 Gyere el a Fashion Trend Centerbe, ahol a megfelelő óvintézkedések betartása mellett vadászhatsz a legszuperebb divatújdonságokra!

Nyitvatartás: Hétfő-Szombat: 10:00-18:00 - Vasárnap: 08:00-14:00