Skip to main content
Blog

10 ruha 5 szuper nyári alkalomra

Esküvőre hívtak, fesztiválozni mész vagy várost nézel a nyaraláson? Mutatjuk, mit viselj, hogy te legyél a legcsinosabb.

 

Végre itt az igazi nyár, ezzel együtt olyan nyári alkalomból is egyre több van, ahová szeretnénk valami menő szerkóban érkezni. De mit viseljünk például esküvői vendégként, egy kerti partin vagy egy fesztiválon? Mutatjuk a lehetőségeket!

 

A legszuperebb szettek 5 nyári alkalomra

 

1, Koncert, buli, fesztivál: Az imádnivaló farmer sosem megy ki a divatból! Kapd fel fekete pólóval és színes kiegészítőkkel egy rock koncertre, vagy a kedvenc hófehér kisruháddal egy őrületes fesztiválra!

Piaf Paris

Dress Bar Women

 

2, Esküvő: Befutott egy esküvői meghívó, de fogalmad sincs, mit vegyél fel? Szolidabb, kis esküvőre jó választás lehet egy pasztell lila overál néhány csillogó kiegészítővel, szemkápráztatóbb eseményre pedig egy pánt nélküli selyem vagy szaténszett.

LGL Brand

TR Moda

 

3, Kerti parti: Egy klasszik színes miniruha mindig jó választás, de modern Hófehérkeként is lenyűgözheted egy elegánsabb kerti összejövetel vendégeit.

LGL Brand

4, Nyaralás: Sétálj a tengerparton egy sellőket idéző színvilággal hódító, földig érő ruhában, vagy öltözz a tenger színébe, és irány a belváros!

XOXO Fashion

TR Moda

 

5, Nyári vacsora: Lehet randi, vagy egy kellemes este a barátaiddal, egy biztos: ebben a fekete hasvillantós outfitben épp úgy az est fénypontja lehetsz, mint egy kényelmes, de mutatós növénymintás miniruhában.

LGL Brand

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.