Skip to main content
Blog

Ünnepeld a benned élő nőt!

A nőnap nemcsak arra szuper alkalom, hogy virágot kapjunk a párunktól az apukánktól, hanem arra is, hogy érezzük és élvezzük: nők vagyunk!

 

Nőnap közeledtével ki ne szeretné érezni, hogy igazi nők vagyunk – erősek, izgalmasak, gyönyörűek! Szeretünk, gondoskodunk, tanulunk és tanítunk, de ha kell, ki is állunk magunkért és megmutatjuk az erőnket. Egymagunk és egységben is. Ez igazi #womenpower! ;)

 

És természetesen szeretünk csinosan öltözni, mi több, ragyogni. Erre a tavaszi szezon legszebb, legbájosabb trendjei is lehetőséget adnak.

Impress Fashion

LGL Brand

Impress Fashion

De akkor sem kell lemondanod a nőiesség ünnepléséről, ha inkább nadrágos típus vagy, hiszen nemcsak az öltözhet nőiesen, és lehet igazi, nagybetűs NŐ, aki szoknyát vagy ruhát hord.

Szöszy Fashion

 

És ha úgy alakul, hogy a következő heteket bezártságban kell töltened, akkor se mondj le a nőies holmikról. Ha eddig még nem tetted volna, most érdemes beruházni egy-két csinos és csajos melegítőszettbe, amelyeket még nagyon sokáig imádni fogsz!

 

Impress Fashion

Játssz a színekkel, stílusokkal, kiegészítőkkel, és élvezd, ahogyan a benned élő igazi nő átadja magát a tavaszi megújulás örömének!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.