Skip to main content
Blog

Új üzletek, új élmények a Fashion Trend Centerben!

4 új hely már megnyitott, 2 pedig hamarosan nyílik a Fashion Trend Centerben – gyere el, hozd a családot is, és fedezzétek fel, mennyi szuper új üzlet és élmény vár itt rátok!

 

Nemcsak a már jól bevált kedvenc üzleteid miatt érdemes betérni a Fashion Trend Centerbe, hanem akkor is, ha szeretnél új dolgokat felfedezni – mert hogy négy szuper új helyet már megnyitottak az elmúlt időszakban, és még két további fog nyílni. Emellett pedig újabb meglepetések jönnek majd! De ne szaladjunk ennyire előre, lássuk csak ezeket szép sorjában!

 

Négy új hely nyílt meg a Fashion Trend Centerben

 

Ha a shoppingolás mellett másik hobbid a sport, akkor talán már csak a megfelelő helyszín hiányzik számodra, ahol mindkét kedvenc időtöltésednek hódolhatsz. Eláruljunk valamit? A Fashion Trend Centerben már nemcsak vásárolgatni tudsz, hanem a nemrég megnyílt Spider Falmászó Központban közel 1100 négyzetméteren próbálhatod ki a falmászást – de ha inkább a már jól bevált jógára, spinningre, TRX-re vagy gerinctornára tennéd le a voksod, a fitneszteremben erre is van lehetőséged.

Spider Falmászó Központ

Minden esélyed megvan rá, hogy itt végképp beleszeress a sportba! És ha a szép őszi napokat kihasználva kedved szottyan egy kis kinti mozgáshoz, kiránduláshoz is, akkor a ház másik újdonsága, az Outdoor House kínálatából tetőtől talpig felöltözhetsz.

Outdoor House

Akkor sem kell kétségbe esni, ha a sport és a sportruházat iránti lelkesedésbe hirtelen éhségérzet vegyül. Egy szuper új helyen, az AROMI Étterem és pizzériában kóstolhatod meg a legfinomabb fogásokat, olasz receptekből, olasz alapanyagokkal. Ez az első és egyetlen igazi olasz étterem és pizzéria Budaörsön, kár lenne kihagynod.

AROMI Olasz Étterem és Pizzéria

Ha pedig a finom ebéd után úgy érzed, a saját konyhádra is ráférne egy kis tuning, ugorj be az UNIQITCHEN konyhastúdióba, ahol a tanácsadástól a tervezésen át a kivitelezésig fogják majd a kezed, és biztosan minőségi végeredménynek örülhetsz majd!

UNIQITCHEN

 

Két további új hely nyílik a Fashion Trend Centerben

 

Ne feledd, ez még nem minden: hamarosan két további szuper hely nyitja meg kapuit a Fashion Trend Centerben, méghozzá a Diagnost labor számos laboratóriumi vizsgálattal és a Monaco Spa a prémium kategóriás wellness termékeivel.

 

Ezekre még egy kicsit várni kell, de már tényleg nem sokáig. Addig is gyere el a Fashion Trend Centerbe, hozd a családot is. Fedezzétek fel a már bevált és az új helyeket is, és érezzétek jól magatokat!

 

Főkép: Shutterstock
Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.