Skip to main content
Blog

Szuper nyereményjáték: Valentin-napra hangolódva

Játssz velünk!

 

Játssz velünk, és nyerd meg a kétszemélyes vacsorát, az értékes kozmetikumokkal teli csomagot, a szexi fehérneműket és a „szerelem illatát”, hogy idén még tökéletesebb legyen a Valentin nap!

 

Mitől lehet az idei Valentin nap még szuperebb, még különlegesebb? Hadd súgjuk meg gyorsan a választ: egy fantasztikus nyereményjátéktól, ami csodás ajándékokkal segít még szebbé tenni a szerelmesek napját, illetve estéjét.

 

A játék neve „Valentin napra hangolódva”, és bizony, még nem késő, hogy te is részt vegyél benne! És ha a szerencse neked kedvez, tied legyen minden szuper nyeremény.

 

Mit lehet nyerni Valentin napra?

Értékes nyeremények szerepelnek a listán, amiket ráadásul egyetlen szerencsés nyertes kaphat meg! Sorolhatjuk, mi minden lesz a csomagban? ;)

 

1, Hogy egy kicsit szépítkezhess a Valentin napra: “Maradj szép” csomag az M&D Premium Skincare felajánlásából. A csomag tartalma: M&D 3 in 1 Face Moisturiser arclemosó, M&D Protective Antiedema krém, M&D Hyaluron Super Concentrate.

2, Hogy még szexibbnek érezhessétek magatokat: fehérnemű csomag az Angel Secret felajánlásából. Egy kék Ysabel Mora fehérnemű szettet tartalmaz, és hogy a párodra is gondoljunk, 3 db Calvin Klein boxer is van benne.

3, Hogy meglegyen a szuper esti program: kétszemélyes vacsora 15.000 Ft értékben az Aromi Étteremben. Jöhet egy kis kényeztetés az érzékeknek? ;)

 

4, Hogy hazaérve biztosan szerelmes hangulat várjon titeket: 1 db AWEN Ghazel pálcás illatosító a Navajo felajánlásából, ami az érzéki szerelem ellenállhatatlan esszenciája!

 

Így vehetsz részt a Valentin napi nyereményjátékban

Az első lépés, hogy kövess minket Facebookon és Instán. Ha ez megvan, lájkold “Valentin-napra hangolódva” feliratú képünkkel ellátott posztunkat. Görgess lejjebb, és kommentben jelöld meg a barátodat/barátnődet, aki szintén örülne az ajándéknak.

Ennyi, kész is vagy! Február 12-ig játszhatsz, utána nincs más hátra, mint várni a február 13-i sorsolást!

Tipp: Játssz mindkét felületen, hogy növeld az esélyeidet!

További infók: https://fashiontrendcenter.hu/valentin-nap-2022/

 

Extra tipp

Beszereznél egy új ruhát, fodrászhoz vagy körmöshöz is benéznél még a Valentin nap előtt? Ne hagyd az utolsó pillanatra! Gyere el a Fashion Trend Centerbe, nézelődj, próbálj, shoppingolj kedvedre. Kényeztesd magad, amit itt kényelmesen megtehetsz, hiszen mindent egy helyen találsz, így még a lábadat se járod le a nap végére. Nézd ki a neked tetsző üzleteket online, és gyere el, találkozzunk személyesen!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.