Skip to main content
Blog

Szevasz Tavasz: 5 divatújdonság, amiket te is imádni fogsz tavasszal

Lazaság, bő ujjak, óriástáskák: lássuk, milyen divatújdonságokért fogunk leginkább lelkesedni 2023 tavaszán.

 

Napról napra közeleg a március és igen, a tavasz is itt bujkál már a kertek alatt! Szóval ideje magunkat, na meg a gardróbunkat is készíteni a kikeletre és a megújulásra. Ennek jegyében most csupa csodaszép divatújdonságot mutatunk, amelyekből neked is öröm lesz kiválasztani a kedvenceidet!

 

5 szuper divatújdonság 2023 tavaszára

 

1, Bő ujjak – A tavaszi szezon egyik slágere lehet a bő ujjú felső vagy ruha, ami azonnal még romantikusabbá teheti a megjelenésedet. Ha a derekadat kiemeled egy övvel, nem kell attól tartanod, hogy ez a viselet teltebbnek mutat majd.

Piaf Paris

LGL Brand

2, Lezser fazonok – A szűk, mindenhol testhez tapadó ruháidat tedd el máskorra, 2023 tavaszán a lazább, kényelmesebb, természetességet sugalló fazonok hódítanak majd igazán.

LGL Brand

3, Színek – Tavasszal a természet is újjáéled, virágba borul, ezer színben játszik körülötted a világ. Te se félj a színektől! Jöhetnek az élénk narancsok, a vidám pink, vagy a 2023-as év színe, a Viva Magenta. De a kékek közt is találsz majd ellenállhatatlan árnyalatokat!

TR Moda

4, Fehér és bézs – A tavasz legellenállhatatlanabb darabjai a vakító fehér holmik közül kerülhetnek ki. Egy szuper tipp: a kifinomult elegancia jegyében párosítsd a fehéret bézzsel. Az összhatásba azonnal beleszeretsz majd – és nem leszel vele egyedül.

TR Moda

Piaf Paris

5, Nagy és „túl nagy” táskák – Lehet, hogy cukik a pici táskák, és bizonyos szettekhez csak ilyenek passzolnak. De a hétköznapok praktikumát sokkal jobban szolgálják a nagy és oversize táskák, amelyek szerencsére elképesztő divatosak lesznek tavasszal! Az új jelmondatod akár ez is lehet majd: „nincs olyan, hogy túl nagy táska”.

Piaf Paris

Alig várod már a tavaszt? Gyere el a Fashion Trend Centerbe, nézelődj, inspirálódj… kezdd velünk a tavaszi megújulást! 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.