Skip to main content
Blog

Szépülj meg villámgyorsan a nyaralásra!

By 2021-08-05No Comments

Szeretnéd a legjobb formádat hozni a nyaraláson, de az indulás időpontja vészesen közeleg, és nem látod át, hogyan és főleg mikor juthatnál el fodrászhoz, körmöshöz, kozmetikushoz? Ne izgulj, sikerülni fog – már mondjuk is a megoldást!

 

Ki ne szeretne megszépülve nekivágni az év leggondtalanabb, legboldogabb időszakának, vagyis a nyaralásnak? Ugye, te is elmész előtte kozmetikushoz, rendbe hozatod a körmöd és a hajad – ezzel mi is így vagyunk.

 

De mi van akkor, ha az indulás időpontja vészesen közeleg, és már kezded feladni, hogy eljuss szépülni – a fent említett lehetőségek közül legalább az egyikhez? Ne ess kétségbe, van megoldás: gyere el a Fashion Trend Centerbe, ahol egy helyen intézhetsz el mindent, akár egy délelőtt leforgása alatt. Így délutánra már csak a pakolás marad.

 

Újdonság az M&D Premium Skincare Referencia kozmetikában

Ha gyantáztatni szeretnél a nyaralás előtt, akkor bízd magad szakértői kezekre az M&D Premium Skincare Referencia Kozmetikában. Nemcsak sima lesz a bőröd, hanem újdonságuknak, a cukorpasztával történő szőrtelenítésnek köszönhetően kíméletesebben szabadulhatsz meg a nem kívánt szőrszálaktól.

Maga a folyamat jóval kevésbé fáj, mint a sima gyantázás, viszont nagyon hatékony, mert akár már a 3 mm-es szőrszálakat is el lehet távolítani ezzel a módszerrel. És mivel a cukorpaszta hőmérséklete is kellemes, nem viseli meg annyira a bőrt, és nem okoz irritációt vagy allergiát.

 

Fodrász és körmös egy helyen

Gyantázás után felemelő érzés lesz egy kicsit felfrissíteni a frizurádat a Beauty Trend Szalonban, ahol egyúttal a körmödet is megcsináltathatod. Válogass bátran a szebbnél szebb nyári körömtrendek közül – jöhetnek a különleges minták, a neonszínek, az ombre, az egyszínű pasztellcsodák, vagy maradnál egy klasszikus francia manikűrnél, ami mindig divat?

Pexels képe a Pixabay -en.

A döntés a tied, ahogy ez a nyár is! A szépülést illetően pedig ne aggódj egy percig sem, a Fashion Trend Center szépségszalonjaiban szakértő kezekben és gyorsan készülhetsz fel a várva várt nyaralásra.

 

Főkép: Christopher Campbell on Unsplash 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.