Skip to main content
Blog

Parti szettek az év utolsó napjára

By 2019-12-18No Comments

Szilveszterkor semmi sem szabhat határt a csillogásnak – az alábbi összeállításokkal kimaxolhatod a ragyogást!

 

  1. Kis fekete, kis csavarral – A kis fekete mindig bombabiztos választás! Ha te is maradnál a tuti befutó fekete partiruhánál idén, akkor azt javasoljuk, válassz egy igazán különleges darabot, amivel kitűnhetsz a buliban. Variálj a dekoltázzsal, az ujjakkal, a díszítéssel, vagy rétegezd bátran a különböző anyagokat, ahogy neked tetszik. Egy csillogó partiruhára például jöhet egy műszőrme kabát és hozzá egy bársony csizma.

Manon

  1. Öltözz színekbe! – Légy egy kicsit merész, és cseréld le egy színes csodára a tuti kis feketét! Egy színes, csillogó ruhában bárki figyelmét magadra vonhatod a szilveszteri buliban.

Byazzi

Extasy

  1. Álomszép földig érő ruhacsodák – Ha elegáns helyen köszöntöd 2020-at, válassz egy földet söprő, átlátszó és csillogó részletekben gazdag ruhakölteményt.

Nude

  1. Vedd félvállról – Ha unod már az ujjatlant na meg a szimmetriát, akkor itt a remek alkalom, hogy beújíts egy ilyen „félvállas” kreációt. Igazi diszkókirálynő leszel benne!

Nude

  1. Elegánsan – Nálad szilveszterkor sem a csillámok, flitterek, ragyogó részletek a nyerők, hanem az elegánsabb darabok? Akkor válogass ezek közül, de keresd azokat a darabokat, amelyek néhány részlettől kicsit azért izgalmasabbak a megszokottnál!

Piaf Paris

Extasy

 

Megtetszett valamelyik partiruha? Új kedvencedet a Fashion Trend Centerben is beszerezheted – válogass kedvedre a földszinti üzletek széles választékából!

Siess, ne maradj le a kedvezményekről:

 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.