Skip to main content
Blog

Őszi kupon napok a Fashion Trend Centerben

Szuper kedvezményekkel várnak az Őszi kupon napok október 8-10 közt a Fashion Trend Centerben, shoppingolás után pedig sok más szórakozási lehetőség is vár titeket!

 

Ősz. Lehulló falevelek, illat- és színkavalkád, meleg takaró, forró tea, bekuckózás a kanapén, sütőtökös muffin… és természetesen az elmaradhatatlan kupon napok! A Fashion Trend Centerben október 8 és 10 közt szerezheted be kedvezményesen a legtutibb őszi holmikat, magadnak és az egész családnak.

 

Töltsd le a kuponokat, gyere el és vásárolj szuper cuccokat, minőségi és márkás holmikat elérhető áron! És ne feledd: még részt vehetsz a nyereményjátékban is.

 

További infókat itt olvashatsz, és a kuponokat is innen tudod letölteni.

 

Shopping és szórakozás az egész családnak

A vásárláson kívül sok más program is vár benneteket a Fashion Trend Centerben. Ha felpörögtetek, de jöhet még egy kis extra adrenalin, akkor próbáljátok ki a falmászást a nemrég megnyílt Spider Falmászó Központban. A gyerekeket sem kell féltened, hiszen külön gyerekpálya is van, ahol a legapróbbak is kipróbálhatják és gyorsan megszerethetik ezt a szuper sportot.

Spider Falmászó Központ

Ha pedig a nap végére megéheztetek, akkor jöhet egy kis finomság: a második emeleten lévő AROMI Olasz Étterem és Pizzériában eredeti itáliai alapanyagokból készülő olasz ételeket kóstolhattok meg, miközben újra átbeszélitek egy jó kis nap csodás élményeit.

AROMI Étterem és Pizzéria

Jól hangzik? Akkor írd be a naptáradba: október 8-10, Fashion Trend Center, Őszi kupon napok. Ott találkozunk!

Főkép: Shutterstock
Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.