Skip to main content
Blog

Nyerj szuper ajándékcsomagot Valentin napra!

By 2021-02-04No Comments

Az idei Valentin nap más lesz, mint a korábbiak, de szomorkodásra semmi ok: otthon is hangulatossá tehetitek a pároddal. Sőt, egy értékes és nagyon szuper ajándékcsomag lehet idén a bónusz meglepetés a számotokra!

 

Talán te is odarajzoltad már a piros szíveket a naptáradba február 14-éhez, de ahogy közeleg a Valentin nap, csalódott és szomorú lehetsz. Hiszen idén a koronavírus-helyzet miatt valószínűleg ti is a négy fal közt maradtok a pároddal.

De még mielőtt úgy döntenél, szerelmesek napja ide vagy oda, neked így semmi kedved az ünnepléshez, hadd emlékeztessünk egy nagyon fontos dologra: nem az a lényeg, hol vagy, hanem az, hogy kivel. Így a szerelmeddel akkor is csodás időtöltés várhat rátok, ha otthon maradtok.

 

Varázsold el, és engedd, hogy ő is újra elvarázsoljon!

Főzz neki egy finom vacsorát, aztán hagyd, hogy ő kényeztessen egy forró fürdővel, majd egy kellemes masszázzsal. Gyújtsatok gyertyákat, és nyissátok fel végre azt az üveg bort, amit egy különleges estére tartogattok. Bújjatok össze, de ne a tévé előtt – inkább nézegessetek fényképeket, éljétek át korábbi utazásaitok és közös élményeitek legszebb pillanatait.

 

Ugye, hogy ez máris nagyon jól hangzik? És mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy segíthetünk még szebbé varázsolni a meghitt ünneplést? Mert bizony, így van!

 

Kisorsolunk egy értékes ajándékcsomagot, amely szuper meglepetéseket tartalmaz – többek közt egy romantikus fürdőszettet, fehérneműt neked és neki, illetve a hangulatos estére való felkészüléshez egy hialuronsavas arcpermetet és egy –testápolót. És ez még nem minden: a csomagban található ajándékutalványokból beszerezheted a szuperszexi Valentin napi szettedet is!

 

Íme egyenként üzleteink felajánlott nyereményei:

  • A Z.Textile felajánlásából 1 db fehér, kocka sómécses, 1 db rózsaszirmos himalája fürdősó, 2 db fürdőlepedő (100×150 cm, mályva és olajzöld)

  • Az Angel Secret felajánlásából 1 csomag Calvin Klein boxer (3-as pakk), 1 Ysabel Mora fehérnemű szett

A női fehérnemű szett így néz ki:

 

 

  • A Dress Bar Women felajánlásából egy vásárlási utalvány 20.000 Ft értékben

 

  • A Fashion Trend Center felajánlásából egy vásárlási utalvány 10.000 Ft értékben

 

Szeretnéd megnyerni? Akkor klikk ide a további infókért: https://fashiontrendcenter.hu/valentin-nap-2021/

Sorsolás február 11-én, sok sikert kívánunk mindenkinek! 😉 

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.