Skip to main content
Blog

Nyaralni mész? Ezeket a szuper holmikat ne hagyd ki a bőröndödből!

Már elkezdtél bepakolni a várva várt nyaralásra, de csak most látod, hogy bizony még jó pár dolog hiányzik? Vagy egyszerűen csak bedobnál még valami extrát? Akkor ezek a szuper holmik most téged szólítanak, sorainkon keresztül. 

1, A tökéletes strandruhaHa nyaralni mész , az egyik első dolog, ami bekerül a bőröndbe, az az ízlésednek megfelelő, alakodra szépen illő strandruci. A tavalyi már nem tetszik, vagy most vennéd meg az elsőt? A Fashion Trend Centerben biztos megtalálod az igazit!

 

TR Moda

 

2, A habok hercegnőjének – Egyrészes fürdőruha vagy bikini? Ha a kérdésre már megvan a válaszod, akkor csak egy jó kis shoppingolás választ el attól, hogy az ideális darab is a kosaradba kerüljön.

Extra tipp: bejönnek a Liu Jo fürdőruhák?

Akkor gyere el a Fashion Trend Centerbe, és válaszd ki a Marangona üzletében a kedvencedet! Magyarországon csak itt tudod személyesen megvásárolni a márka fürdőruháit, érdemes hát körülnézni!

 

3, Az igazi nyári ruha – Persze, tudjuk, neked is van egy csomó ruhád, de szerintünk egy nőnek minden nyáron kell egy csinos, lenge, színes, mintás ruha – az igazi nyári ruha! A tied milyen?

Impress Fashion

 

LGL Brand

4, A kiegészítőket se feledd! – Ha álmaid nyári ruhája már megvan, akkor érdemes a kiegészítők frontján nézelődnöd. Te mire vágysz? Jöhet egy mutatós strandtáska, egy csinos cipellő vagy egy divatos napszemüveg?

Optowit Optika

Extra tipp – a tuti nyári szett

Érdemes a kiegészítő-arzenálodat úgy felfrissítened, hogy egy kis fehér nyári ruhával szettben is megállják a helyüket. Jó befektetés például egy magassarkú cipő hozzá illő kistáskával, illetve egy olyan egyedi kiegészítő, amit több ruháddal is jól tudsz variálni, mint például egy csinos, csajos kalap. Így akár egy-két kiegészítő megvásárlásával szuper nyári szetteket kreálhatsz magadnak.

 

Ráadásul most elég sok termékhez verhetetlen árakon juthatsz hozzá, éljenek a leárazások!

 

További infók: https://fashiontrendcenter.hu/nyaralni-mesz/

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.