Skip to main content
Blog

Nagy nyári divat szemle férfiaknak

Férfiként Te sem tudod, mit viselj nyáron vagy, hogy mibe lennél igazán divatos? Akkor most figyelj, hiszen mutatunk egy-két olyan darabot melyet érdemes lesz beszerezned!

A nyári férfi divat egyik elengedhetetlen darabja, a farmer short. Lehet világos vagy sötét árnyalatú, a mindennapokban tökéletes viselet. Figyelj azonban a hosszára! A legideálisabb hossz, ugyanis a kicsivel a térd fölé érő. Ha megfogadod tanácsunkat, és picit felhajtod a szárát, igazán trendivé és fiatalossá varázsolhatod megjelenésedet. Kombinálhatod egy laza pólóval, de akár egy inggel is, az elegánsabb megjelenésért.

World Trend Fashion

Amit a színeket illeti, a nyári férfi divat hasonlóan változik, mint a női. Az év színe ugyanis a korall, mely a Te szekrényedből sem hiányozhat. Mi most egy sportosabb inget hoztunk neked, egy egyszerű, szürke térdnadrággal párosítva. Ez az outfit igazi kikötős feelinget varázsol a nyári napokra.

Camp David

Inkább visszafogottabb stílust képviselsz, és nem szívesen hordasz színeket? Akkor a meleg, nyári napokra a fehér mellett érdemes döntened! Sportos, hétköznapi megjelenésedhez, pedig válaszd idén nyáron a galléros pólót!

Camp David

 

Bármelyik stílust is képviseled, megtalálhatod a hozzád passzoló darabokat. Válogass üzleteink kínálatából és figyeld social felületeinket az aktuális kedvezmények miatt!

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.