Skip to main content
Blog

Legyen 2022 az eddigi legegészségesebb éved!

By 2022-01-20No Comments

Segítünk, hogy az egészségtudatosabb élet ne csak fogadalom maradjon, hanem valóra is tudd váltani, így 2022-ben önmagad még jobb, még egészségesebb verziója lehess.

 

Új év, új fogadalmak – te mit fogadtál meg? Hogy jobban odafigyelsz a környezetedre és önmagadra? Szeretnél egészségtudatosabbá válni, hogy 2022 az eddigi legegészségesebb éved legyen? Na meg olyan szokásokat is kialakítanál, amelyekkel tartósan is jól lehetsz – fizikailag és lelkileg is?

 

Akkor hadd segítsünk megtenni az első lépéseket. Nem is lesz ez olyan nehéz, csak figyelj!

 

Sport és egészségügyi szűrések az egészségedért

Biztosan te is hallottad már, hogy a helyes étkezés mellett a rendszeres mozgás is elengedhetetlen, ha egészségesek akarunk maradni. És bizony, tévedés, hogy mindenkinek futnia kellene, hiszen annyi szuper mozgásforma létezik már! Kipróbálnál egyet? Akkor irány a Spider Falmászó Központ , ahol a falmászás mellett már csoportos órákkal is várnak.

Spider Falmászó Központ

Ha pedig idén végre komolyan akarod venni az egészségügyi szűréseket, akkor a Fashion Trend Center földszintjén, akár egy szuper csajos nappal egybekötve a Diagnost Magánvérvételi Helyen erre is megvan minden lehetőséged!

Fotó: Testalize.me, Unsplash

A mentális egészség is fontos

Te boldog vagy? Milyen egyszerű kérdés, de bizony, a válasz nem mindig egyszerű. Számos dolog hatással lehet a boldogságunkra – vannak kihívások, akadályok, amelyek miatt úgy érezhetjük, nem vagyunk felhőtlenül boldogok… de a jó hír, hogy a boldogság elérhető, fokozható, sőt, néha igazán kevés is elég hozzá.

 

Íme, néhány boldogságnövelő tipp, hogy neked is jobb legyen a napod

1, Instant boldogság: a kedvenc ételed, egy finom tea vagy kávé, pár kocka étcsoki, egy szuper könyvből néhány oldal elolvasása, egy király Spotify lista vagy egy olyan Instagram-oldal felfedezése, ahol azonnal beleszeretsz a képekbe – szerintünk ezek mind-mind azonnal feltuningolják a boldogságszintet!

Fotó: Junior REIS, Unsplash

2, Teljes harmóniában: észrevetted már, mennyire feltölt egy jó beszélgetés a legjobb barátnőddel vagy a pároddal? Ideje ezeket a csacsogásokat rendszeresíteni. Tegyétek el a kütyüket, halkítsátok le a telefonokat, és fókuszáljatok egymásra! Ugyanilyen fontos az énidő, amikor magaddal kerülhetsz újra harmóniába, ne becsüld le ennek fontosságát!

 

3, Egy kis shopping: kit ne töltene el azonnal teljes boldogsággal egy kis vásárolgatás a kedvenc üzleteiben? Ha te is benne vagy egy kis shoppingban, akkor gyere el a Fashion Trend Centerbe, ahol szuper üzleteket találsz, kiváló minőségű, gyönyörű holmikkal. És pluszpont, hogy a nap végére nem járod le a lábad, hiszen mindent egy helyen tudsz megvásárolni. Este pedig otthon gyönyörködhetsz a szebbnél szebb szerzeményeidben, sőt, meg is tervezheted, mit viselsz majd másnap a munkában, vagy a szombati bulin. Mi ez, ha nem igazi boldogság? 😉

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.