Skip to main content
Blog

Készítsd fel a bőrödet és a hajadat a nyári napsütésre!

A júniussal végre megérkezik az igazi jó idő. De mielőtt átadnád magad a napsütésnek, gondoskodj a frizurád és a bőröd megfelelő felkészítéséről – szakértők segítenek benne!

 

Idén kicsit később érkezik a szép, kora nyári idő és a sok napsütés, de ha hihetünk a meteorológusoknak – márpedig mi most hiszünk nekik –, akkor a június már meghozza az első igazán szép, meleg, napsütésben gazdag napokat.

 

Ki ne vágyna ilyenkor arra, hogy azonnal kocsiba pattanjon a strandcuccával, és egy egész álló hétvégén át csak süttesse magát a vízparton? Ábrándnak nem rossz, a valóságban viszont szépséged és egészséged megőrzése érdekében bizony szükség lesz néhány óvintézkedésre.

 

Már biztos kívülről fújod, hogy ügyelni kell az UV-védelemre a napsütés miatt, sőt, még magas faktorszámú naptejjel alaposan bekrémezve sem igazán ajánlott a legforróbb órákban huzamosan a napon tartózkodni.

Sőt, abban is biztosak vagyunk, hogy már betáraztál pár haj- és bőrvédő kencét a nyári időszakra, vagy legalábbis kinézted, miket dobsz be a kosaradba a következő shopping körutad során.

 

De miért kísérletezgetnél olyan kozmetikumokkal, amikkel kapcsolatban csak a címkéken lévő, sokszor nekünk laikusoknak nehezen értelmezhető összetevőkre támaszkodhatsz, na meg a különböző Facebook-csoportokban olvasott véleményekre? Neked nem feltétlen fog bejönni egy olyan termék, amiről ott ódákat zengtek a lányok, hiszen ahány nő, annyiféle bőr és haj…

 

Szóval mi azt javasoljuk, hogy idén ne kísérletezz, hanem kérj profi segítséget. Ha beugrasz a Fashion Trend Centerbe, ezt ott is megteheted – az M&D Premium Skincare Referencia Kozmetikában tested és lelked együtt szépülhet, míg a Beauty Trend fodrászatban nemcsak a hajad ápolásával kapcsolatban kaphatsz segítséget, hanem egy szuper ombre vagy copacabana festéssel a tökéletes nyári frizurád is elkészülhet!

Az összképet pedig egy arckezeléssel, új manikűrrel vagy szempilla liftinggel teheted teljesssé.

Close Menu

Kapcsolat
Cím: 2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1.
Telefon: +36-1/452-7210
Fax: +36-1/452-7211
Email: info@finlayson.hu

Copyright © 2018 Brilantic Production.
All rights reserved.